Zobacz pełną wersję : Swap d16z6 na H22 do EG8 Podtrzebna pomoc
Witam znajomy postanowił zrobic w swoim sedaniku swapa na h22
Ja mam mu swapowac silnik i wziazku z tym mam parepytan.
kupujac kpl. swap h22 i wkładajac go do civica bedą pasowac ?:
-łapy silnika i skrzyni
-półosie ?? czy długosc bedzie odpowiednia?
? to sa narazie moje pierwsze i podstawowe pytania :D
porsze o nie krytykowanie i pomoc :}
Łapy nie pasują półosie też nie pasują...
A tak ogólnie to temat już gdzieś był poszukaj trochę....
Jak masz taka wiedzę to oszczędź koledze kasy i nie rób mu tego swapa ;-)
' MADMAN '
23-08-12, 14:42
jeśli wam się nie spieszy z tym swapem to w październiku będę miał na sprzedaż swoje łapy :) półosie niestety nie bo idą do innego auta ale jak jeszcze sie nie ogarniecie to sie odezwijcie :) wyjdzie Was na pewno taniej niż ciągnąć łapy z USA :)
jeśli wam się nie spieszy z tym swapem to w październiku będę miał na sprzedaż swoje łapy półosie niestety nie bo idą do innego auta ale jak jeszcze sie nie ogarniecie to sie odezwijcie wyjdzie Was na pewno taniej niż ciągnąć łapy z USA
ok odezwiemy sie o łapy ;] a cenowo jak ?
' MADMAN '
26-08-12, 19:41
jak przyjdzie pora to się dogadamy :)
Oprócz nie pasujących łap i półosi dojdzie jeszcze cięcie tunelu w kabinie pod montaż lewarka zmiany biegów.
cięcie jednej lampy od tyłu żeby sie wąż zmieścił i maske trzeba od spodu te wzmocnienia troche wyciąć. Mój brat robił takie coś. zobacz jak ma foty WojtekNDM
' MADMAN '
29-08-12, 13:51
cięcie jednej lampy od tyłu żeby sie wąż zmieścił i maske trzeba od spodu te wzmocnienia troche wyciąć. Mój brat robił takie coś. zobacz jak ma foty WojtekNDM
to jakieś dziwne łapy chyba ma na hasportach nic nie trzeba wycinać :)