Zobacz pełną wersję : Szybki Demontaż Emblematu honda z maski
michaelsoltys
03-09-07, 11:08
Ten emblemacik znaczek jak kto woli jest przyklejany czy przykrecany na masce. nie moge znalesc tematu który by tego dotyczył. jakies podpowiedzi?
wszystkie sa raczej "na klej"
W civie 5 gen miałem na kołkach
ja w swojej hani mialem na "wtykanych" gumowych kolkach i na kleju (juz tego kleju nie ma bo musialem w tym miejscu malowac) Mi sie udalo ten znaczek zdjac bez problemu a po zalozeniu trzyma sie bardzo dobrze (na samych kolkach) :aloha:
GrzechuLSi
04-09-07, 19:30
sa na kolkach ale sa tez klejone
Oderwij i zobacz. Często sa na kołkach, ale jak mówia poprzednicy, to nie reguła.
Ja mialem na klej i zlodziej bardzo szybko sobie z tym poradzil :/
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?t=30280
wydaje sie ze w poszczegolnych modelach (hb, sedan, qpe), powinno to byc tak samo rozwiazane.
A jak jest w koncu z HB z przodu? tył na 100% jest na dwu bolcach, przód również, mial ktos tylko na klej przód?
Ja w HB eg3 mialem znaczek z przodu "na klej"...
w EJ2 z 94 roku mialem kolki i klej
małą kiła - moja jest na klej i bolce, teraz zastanawiam sie co mozna zrobic z tymi otworkami, niby maska i dach to el. ktore maluje sie całe a nie "wyprawkuje"
a jak zdemontowac najlepiej znaczki na tylnej klapie zeby nie uszkodzic lakieru, i czym pozbyc sie kleju ktory pozostal?
klej najlepiej przecierać benzyną ekstrakcyjną, mi zeszedł z naklejek giciorowo