Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Przod zawieszenia

karolek1910rks
21-08-12, 17:26
Witam jestem nowy na forum i potrzebuje malej pomocy
jutro wstawiam swojego civic'a do mechanika i potrzebuje rady jakie tuleje na przod bo swierzak jestem w tym temacie
ja potrzebuje autka do jazdy i lekkiego swirowania jest wystarczajace ale jakosciowo brac zwykle czesci czy jak radzicie?
Jakie jest wasze zdanie na ten temat
Aktualnie budzet 700zl na tuleje pompke wspomagania klocki i pewnie jeszcze cos wyjdzie w praniu

Karoles
21-08-12, 17:29
a gdie przywitanie, jakie auto itd

Gozdo
22-08-12, 16:30
tematów o tulejkach itp było sporo, czy seryjne czy jakieś no-name po poliuretan. Napisze jak ja zrobiłem z tyłu u siebie. Przy wymianie amorów z tyłu kumpel mi powiedział że tulejek już nie ma pod amorem i od strony koła, ale kasy nie miałem wiec z kumplem w jego samochód i kupiliśmy jakieś no-name po 30zł. Po około roku i 10-12 tysiącach po łódzkich drogach są jak do wymiany a do tego strasznie piszczy. Teraz gdy będę zakładał gwint to lecę od razu w poli, ale jak mówisz że tak tylko do jazdy to na oemach możesz to złożyć wszystko zależy ile masz kasy :D. <na forum było parę osób sprzedających w dobrych cenach elementy zawieszenia> Pozdrawiam.

PIMPEK_EJ2
22-08-12, 21:51
Jak poprzednicy wpomnieli było już o tym na forum! Ogólnie to żadnych zamienników no chyba że co rok chcesz je zmieniać... Oem albo PU i tyle w temacie