PDA

Zobacz pełną wersję : Civic VII SPORT XENON

karcios
19-08-12, 21:22
Witam wszystkich zakupiłem zestaw HID XENON H1 ale nie zamontowałem go ponieważ nie wiem jak rozwiązać problem montażu żarnika. Oryginalnie żarówka montowana jest w oprawkę a dopiero oprawka w lampę. Jak wsadzić żarnik bo teraz próbowałem to nie da się go zabezpieczyć tym drucikiem. Pomóżcie bo nie wiem jak to zrobić :(

Maskunt
20-08-12, 12:12
To tylko auto broni się przed wieśniactwem i oślepianiem jadących z przeciwka.

Skoro nie da się zamontować to uderzaj do sprzedawcy, może brakuje jakiejś części.

Feniks333
20-08-12, 17:44
Bez mocnej rzeźby reflektora nie wsadzisz tam tego, bo ten reflektor nie jest przystosowany do żarników. Nawet jak już Ci się uda to zamontować to będziesz oślepiał wszystkich jadących z przeciwka i żadna regulacja tutaj nie pomoże.
A w wypadku kontroli jak się policjant dopatrzy (a trudno tego nie zauważyć) żegnaj dowodzie rejestracyjny.

piotrek15
21-08-12, 08:03
Witam wszystkich zakupiłem zestaw HID XENON H1 ale nie zamontowałem go ponieważ nie wiem jak rozwiązać problem montażu żarnika. Oryginalnie żarówka montowana jest w oprawkę a dopiero oprawka w lampę. Jak wsadzić żarnik bo teraz próbowałem to nie da się go zabezpieczyć tym drucikiem. Pomóżcie bo nie wiem jak to zrobić :(

Siemanko. Potrzebujesz czegoś takiego http://allegro.pl/adapter-konektor-mocowanie-xenon-hid-h1-wawa-h006-i2513759221.html