Zobacz pełną wersję : Civic VII SPORT XENON
Witam wszystkich zakupiłem zestaw HID XENON H1 ale nie zamontowałem go ponieważ nie wiem jak rozwiązać problem montażu żarnika. Oryginalnie żarówka montowana jest w oprawkę a dopiero oprawka w lampę. Jak wsadzić żarnik bo teraz próbowałem to nie da się go zabezpieczyć tym drucikiem. Pomóżcie bo nie wiem jak to zrobić :(
To tylko auto broni się przed wieśniactwem i oślepianiem jadących z przeciwka.
Skoro nie da się zamontować to uderzaj do sprzedawcy, może brakuje jakiejś części.
Bez mocnej rzeźby reflektora nie wsadzisz tam tego, bo ten reflektor nie jest przystosowany do żarników. Nawet jak już Ci się uda to zamontować to będziesz oślepiał wszystkich jadących z przeciwka i żadna regulacja tutaj nie pomoże.
A w wypadku kontroli jak się policjant dopatrzy (a trudno tego nie zauważyć) żegnaj dowodzie rejestracyjny.
Witam wszystkich zakupiłem zestaw HID XENON H1 ale nie zamontowałem go ponieważ nie wiem jak rozwiązać problem montażu żarnika. Oryginalnie żarówka montowana jest w oprawkę a dopiero oprawka w lampę. Jak wsadzić żarnik bo teraz próbowałem to nie da się go zabezpieczyć tym drucikiem. Pomóżcie bo nie wiem jak to zrobić :(
Siemanko. Potrzebujesz czegoś takiego http://allegro.pl/adapter-konektor-mocowanie-xenon-hid-h1-wawa-h006-i2513759221.html