PDA

Zobacz pełną wersję : Civic sport 2005 play&plug

ulgipkp
17-08-12, 20:56
Witam!
Czy jest możliwość przełożenia kierunków bocznych z lusterek Jazz lub Accord(po 2006) do Civic Sport 2005?
Czy ktos juz tego próbował? Jakie inne części mogą pasować do tego modelu w systemie P&P ??

email
17-08-12, 23:27
nie wiem po co chcesz przekładać kierunki z lusterek z Accorda VII do Civica VII, jak oba te auta mają te same lusterka, niczym się nie różnią

ulgipkp
18-08-12, 20:22
Niestety ale Civic chyba dopiero od 2005 miał kierunki w lusterkach.Potrzebuje sam kierunkowskaz, resztę mam sprawna. Szkoda kasy wydawać na coś co się później walać będzie po piwnicy.

email
18-08-12, 22:19
Niestety ale Civic chyba dopiero od 2005 miał kierunki w lusterkach
VII generacja civica miała FL w 2004 roku i już od 2004 były kierunki w lustrkach (lusterka z accorda)
To jak masz civa z 2005 i nie masz jeszcze kierunków w lusterkach to może jakiś składany z kilku sie trafił

arekwu
19-08-12, 10:59
Moje EU7 (2004) jest w wersji LS i nie ma kierunków w lusterkach, jak również poduszek bocznych i paru innych rzeczy. Te z kierunkami w lusterkach to były o ile dobrze pamiętam ES, chyba też było tam VSA.

ulgipkp
19-08-12, 20:51
Widzę że się ludzie rozpisują ale po części nie na temat. Chciałem potwierdzenia czy lusterka a dokladnie kierunek z lusterka od Accord lub Jazz do mojej Civic bedzie pasował. Zamówiłem całe lusterko Accord skoro piszecie że są identyczne. Jakie jeszcze części można w ten sposób zastosować z innych modeli?????

email
20-08-12, 21:30
Moje EU7 (2004) jest w wersji LS i nie ma kierunków w lusterkach, jak również poduszek bocznych i paru innych rzeczy. Te z kierunkami w lusterkach to były o ile dobrze pamiętam ES, chyba też było tam VSA.
to jest temat o EP czyli 3D, a nie EU/ES 5D. A EP po lifcie miały już lusterka z kierunkami i inne nie wychodziły, co do wersji 5D to fak są z kierunkami i bez

ulgipkp
21-08-12, 18:44
to jest temat o EP czyli 3D, a nie EU/ES 5D. A EP po lifcie miały już lusterka z kierunkami i inne nie wychodziły, co do wersji 5D to fak są z kierunkami i bez

Widać ktoś potrafi czytać ze zrozumieniem :D . Dobra lusterko z Accord po lifcie (po 2004) pasuje jak ulał. Jakie jeszcze części można przełożyć z innych modeli do Civic 3d 2005 ? Ma ktoś jakieś wiadomości na ten temat?

Zrogi
22-08-12, 10:57
Np. opony pasują :P

owsikk
25-08-12, 09:46
Odnośnie lusterek... są takie same jeżeli chodzi o część lakierowaną i cały wkład. W 3D i 5D inne są czarne podstawy przykręcane do drzwi, tzw. mocowania. Czyli z 3D nie podejdzie do 5D i odwrotnie.

Plug&Play podejdą z accorda, ale czy do 3D czy 5D to nie wiem.

Jeżeli chodzi o sam kierunkowskaz podejdzie bez problemu z każdej wersji do każdej wersji.