Zobacz pełną wersję : Czy będzie pasował komputer?
Witam !
Mam pytanie czy będzie mi pasował Komputer 37820-P1J-E15 do mojej chondy 5d mb2 w której aktualnie jest komputer 37820-p1j-e13. Dodam że posiadam w niej silnik d14a2. Proszę o szybką odpowiedź ponieważ chcę zamówić, a potrzebuję cały zestaw startowy z immobiliserem i stacyjką.
Dorikin1989
12-08-12, 12:00
Jakim trzeba być gigantem, żeby w dziale "Nasze Hondy" zadać pytanie "Czy będzie pasował komputer?" ???
PS:
Zdałeś maturę?
Nie pajacuj "kolego" Pomyliłem się i tyle, chyba nic wielkiego się nie stało?! Sam pewnie nie masz matury i teraz masz kompleks na tym punkcie. Lepiej się nie wypowiadaj jak nie masz do napisania nic związanego z tematem.
Dorikin1989
12-08-12, 13:04
Zdemaskowałeś mnie. Nie mam matury i lubię pajacować. W dodatku mam kompleksy.
Ale przynajmniej ogarniam podstawowe zasady panujące na forum...
Daniello205
12-08-12, 13:12
Pany skończcie offtop bo przyjdzie zaraz mod i się wkurzy ;)
Jak ktoś z forumowiczów wie czy owy komp podejdzie do mojej to prosze o odpowiedź mimo że to offtopic bo zależy mi na czasie.
Ale przynajmniej ogarniam podstawowe zasady panujące na forum...
Podstawowe zasady panujące na forum mówią też by w bardziej kulturalny sposób oznajmiać forumowiczom iż popełnili błąd tworząc wątek w złym dziale.
Tymczasem temat przenoszę tam gdzie jego miejsce.
z tego co wiem to -E15 jest z d14z4 czyli inne wtyczki, niż w -E13 z d14a8
czyli E13 jest z d14A8, a ja mam silnik d14a2 i komputer E13 więc jaki kupić najlepiej żeby mi wszystko pasowało do tego silnika nadwozie MB2
panowie pomóżcie, jaki komputer wybrać do d14a2 w nadwoziu mb2??
Sorki za off top, ale nie lepiej zapytać w ASO?
Sorki za off top, ale nie lepiej zapytać w ASO?
hahahha. Nie rozśmieszaj.
hahahha. Nie rozśmieszaj.
Co??:D
Dorikin1989
16-08-12, 05:46
W ASO to jak im nie powiesz jakie masz żarówki to Ci nie doradzą a co dopiero jak się zapytasz o kompa :p
temat wciąż nie na temat ;(