Zobacz pełną wersję : Dorobienie kluczyka do 7 gen Kraków/Tarnów
Witam,
potrzebuje pomocy z dorobieniem kluczyka do EU8 - zgubiłem razem z pilotem :-(
Czy ktoś się orientuje gdzie w Kraku albo w Tarnowie można taki kluczyk dorobić i zaprogramować transponder od IMMO ?
Będę wdzięczny za info.
pzdr.
ps. powinno być w dziale małopolska ale nie wiem jak to przenieść. :-(
Kiedyś się rozglądałem i na Allegro ciągle się ogłasza firma z Krakowa. Za pilota będziesz musiał zapłacić jakieś 100zł. Programowanie przeprowadzisz samodzielnie.
powiem tak byłem w Krakowie i wiem ze można dorobić za 370 zł, ulicy nie podam...bo nie pamietam :) tylko tyle wiem ze przy jakimś rynku to było deptak był :D
A czy ktoś może się orientuje jaki model czy typ transpondera jest zamontowany w kluczyku CIVIC VII, EU8, D16V1, 11.2001 r. ?
Widziałem różne modele transponderów na allegro( około 20 zł czysty nieprogramowany), surowe klucze z miejscem na transponder (około 25 zł.) i gotowe klucze surowe z zatopionym transponderem( gotowe tylko z T5 za okolo 60 zł) natomiast wszystkie inne są dostępne w częściach.
Kodowanie transpondera waha się od 150 do 320 zł bez dorabiania klucza w zależności od modelu transpondera.
Ja w Wawie dorabiałem kluczyk do przedlifta 2001 i polifta 2004. Do przedlifta kluczyk miałem z ASO (ok. 170 zł) i za samo kodowanie z docięciem na mieście zapłaciłem 100 zł netto.
Za kluczyk do polifta z docięciem i zakodowaniem zapłaciłem 300 zł u tego samego człowieka.
Kluczyk do przedlifta miał zatopiony transponder i o ile się nie mylę był to T28.
W kluczyku polifta pod czarno-srebrnym znaczkiem Hondy jest otwór w który można włożyć dowolny transponder. Majster przy mnie wszystko robił.
Dzieki za info. PZDR. ALL