Zobacz pełną wersję : Rozmiar głośników
Jak w temacie jaki jest rozmiar głosników montowanych w przednich drzwiach. W mojej Hani nie działają przednie glosniki a z tylu mam tylko 1 i tez wyglada nie ciekawie (co ciekawe wciskam stop - cichnie to samo jak wsteczny wloze). Nie jestem zadnym melomanem ale chcialbym od czasu do czasu posluchac radia. A przy okazji jak wiecie to napiszcie jaki jest rozmiar tez z tylu jak nie beda bardzo drogie kupie komplet
Pozdrawiam
przod i tyl 13cm
przód 16cm, tył 13cm :)
:szukaj: oj wiele razy bylo, bardzo wiele....
ale przod 16 a tyl 13
to przod ma w serii 16cm?
to przod ma w serii 16cm?
pewnie nie ma
czyli w końcu z przodu jakie są? 13cm? bo w tym temacie sie już zamieszanie robi....
Ja mam 16 i wyglądają na seryjne
Też mam 16cm z przodu i wygląda jak seria.Tył 13cm,u mnie ktoś włożył oryginał SEAT :d
Cos tu niegra jedni mowia 16 cm innie 13cm a mocowania są jedne. Niechciałbym kupic nie takich
a wkolo zdejmowac boki w drzwiach to mi sie nie usmiecha
M
U mnie z przodu jest "seria 16 cm" na bank, z tyłu sa 13cm (niedawno wkładałem) :piwo:
Przód 16 cm tył 13cm może w starszych egz. były 13. Od 97 na bank przód 16 cm
bilet44007
28-08-07, 14:10
Siemka było o tym nawet sposób montażu z matami wygłuszającymi ja szukałem i znalazłem pozdr
ja mam bankowo 16 przod serie i mam rok 96, tyl w boczki polki to 13
Z przodu seryjnie mam 16cm z tyłu 13cm rocznik 98 ;)
Tak są 16", ale przykręcone do oruginalnego dystansu który jest taki płytki, że nie wiem, czy jakiekolwiek inne głośniki tam wejdą. Ja żeby założyć tam Helixy Blue 65 (165mm) musiałem robić dystans z MDFu, nie jest to trudne i bezproblemów przy odrobinie chęci można zrobić to samemu. Ewentualnie koszt w zakładach CArAudio do 50pln za kpl.