Zobacz pełną wersję : brak podswietlenia zegarow.
Nie mam podswietlenia zegarow w 5 genie. Sprawdzalem bezpieczniki. Gosc o ktorego kupilem mowi ze przed wysylka je sprawdzal i dzialaly. Tak to wszystko dziala obrotomierz itp panel nawiewu. Co moze byc przyczyna? Drugi problem to wycieraczki. Pajak pusza plyn do spryskow ale wycieraczki nie chodza.
Nie mam podswietlenia zegarow w 5 genie. Sprawdzalem bezpieczniki. Gosc o ktorego kupilem mowi ze przed wysylka je sprawdzal i dzialaly. Tak to wszystko dziala obrotomierz itp panel nawiewu. Co moze byc przyczyna? Drugi problem to wycieraczki
A że tak spytam, żaróweczki sprawdzałeś??;)
Drugi problem to wycieraczki. Pajak pusza plyn do spryskow ale wycieraczki nie chodza.
A jak normalnie włączasz wycieraczki przełącznikiem to działają??.
Drugi problem to wycieraczki. Pajak pusza plyn do spryskow ale wycieraczki nie chodza.
To akurat normalne w 5gen przy puszczaniu płynu wycieraczki nie włączają się automatycznie trzeba je samemu włączyć
sprawdzalem. teraz zauwazylem ze przyciski od nawiewu i swiatel te co sa miedzy kierownica i panelem nawiewu tez noe swieca. jak jechalem to podswietlenie zegarow i przyciski zalaczyly sie na sekunde i wylaczyly i tak przez 5 min.
wycieraczki probuje wlaczyc pajakiem przekrecam naciskam w dol i nic. jak mozna inaczej nozna wlaczyc?
wiem ze trzeba wlaczyc samemu
Zacznij odsprawdzenia bezpieczników może coś nei łaczy w szkrzynce bezpiecnzikowej. Wycieraczk- sprawdzałes czy nie masz zatartych cięgien? może wybija bezpiecznik?
Sprawdzalem wszystkie sa ok. Nie mialem tylnej lewej postojowki. podlaczylem sie kabelkami do prawej i dziala. dzialaja rowniez i zegary (podswietlenie). Teraz natomiast po wyjeciu kluczyka otwarciu drzwi i nacisnieciu hamulca zaczyna piszczec tak jakby byly zapalone swiatla chodz nie sa. Zapala sie wtedy tez podrzewania szyby :/
Maximus1919
11-01-14, 22:44
salpa wyczyść skrzynkę PW!!! :)