PDA

Zobacz pełną wersję : Nie otwierają się drzi tylne

ŁukaszW
03-08-12, 09:48
Witam wszystkich.
Mam problem z drzwiami. Miłowicie ściągnąłem tapicerkę drzwi żeby założyć wygłuszenie ale jakimś cudem teraz tylne drzwi się nie otwierają w ogóle. Jak szarpię klamką i jednocześnie naciskam guzik na pilocie otwierania to się otwierają. Dodam że przednie drzwi działają poprawnie po ściągnięciu z nich tapicerki.

Dodam że na drzwiach nie jest założone jeszcze wygłuszenie.

Jak spróbowałem na otwartych drzwiach zamknąć ręcznie zatrzask zamka i go potem otworzyć to nie chciał się otworzyć jak by coś go blokowało.

Wiecie może co jest nie tak? Coś się tam przestawia po odpięciu linek czy coś z centralnym się dzieje?

Dzieki i pozdro

prz3mo
03-08-12, 09:54
Pierwsze co przyszło mi do głowy to blokada otwierania przed dziećmi... Nie przesunąłeś niechcący tej małej "wajchy"?

ŁukaszW
03-08-12, 10:24
drzwi się nie otwierają w ogóle, ciągniecie za klamki nic nie daje nawet od zewnątrz, samo naciskanie pilota nic nie daje ani naciskanie blokady drzwi na panelu kierowcy czy tez ciągnięcie za wewnętrzna klamkę. Cos zablokowalo zamki po rozpięciu kabli centralnego oraz linek do klmki oraz blokady drzwi. teraz pytanie co to takiego.