Zobacz pełną wersję : spiek
potrzebuje cale sprzeglo spieka gdzie najlepiej zrobic i jaka cena do d16y2 dodam ze pod turbo to jest :d
radzikowski ok 600-700pln
wróbel ok 500pln
czy jest warto zamowic spieka czy zamawiac ze usa ACT lub cos innego jaka roznica bedzie w spieku a gotowym setupie
wróbel ok 500pln
no tak, były wróbel
http://www.sprzegla-regeneracja.home.pl
dzwoniąc tam powołaj się na mnie to może jeszcze jakiś rabacik dostaniesz :)
a czy jest różnica, napewno cenowa jest różnica. Ja latam na spieku 4-łopatkowym z firmy powyżej i jest miodzio :aloha:
ja latam na 4'spieku od Radzikowskiego i tez jest cacy, a jak wyglada zywotnosc tych sprzegiel z usa?wie ktos moze ?
mysle ze act czy inne dluzej wytrzymaja niz spieki chyba ze sie myle
spiek to spiek liczy sie z jakiej okładziny jest zrobiony, żywtność jest dużo mniejsza niż zwykłego sprzęgła .. spiek powinien starczyć na około 30 000km są przypadki że starcza na więcej :) przy codziennej jeździe, przy ciągłym upalaniu (jakiś tor) to jakieś pare tysięcy :)
spiek ACT około 450 zł 4 lopatkowy to B series miedziano ceramiczny
ja również mam spieka radzikowskiego jeździ sie dobrze do ścigania jeszcze lepsze ale musiałem sie nauczyć na nim jeździć bo jest z lekka inne od serii :d
Temat trochę stary, ale nie chciałem zakładać nowego. Chcę założyć spiek do swojego D16Z6. Mam stare sprzęgło i docisk, gdzie najlepiej się udać do Radzikowskiego czy może do Wróbla, coś zmieniło się w tej kwestii ? Gdzie lepiej zrobią ? Może jakieś zniżki ?
MaTeUsZ_V212
20-02-10, 20:21
Też mnie ciekaw jaka jest różnica w jakości spieków tych dwóch firm? Moje się wysrało i stoję przed dylematem :)
odgrzewam kotleta:D
gdzie zamawiac spieka najlepiej ?? robie d16z6T mysle do 300km jaki spiek i u kogo ?? jak macie to podajcie namiary odrazu zeby zadzwonic :D
kuba_guzik110
09-11-11, 07:37
ja polecam act kupilem u nich kompletne sprzeglo i jestem mega zadowolony :) a jak widac na forum jest mnóstwo negatywnych opinii na radzikowskiego, o wróblu jakoś złego słowa nie słyszałem