Zobacz pełną wersję : Jak naprawić rezystor dmuchawy...
Jak w temacie prosze o jakiś opis, schemat Civic 5D 95-00
Nie da się. Nowy kosztuje ponad 8tys. Sprzedaj auto albo naucz się szukać: http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?15002-Instrukcja-naprawy-rezystora-dmuchawy-w-Honda-Civic
jakie 8 tysięcy? Coś Ci się chyba pomieszało. Nowy Valeo w aso kosztuje ok. 70zł.
Dorikin1989
22-07-12, 18:21
Nie da się. Nowy kosztuje ponad 8tys.
jakie 8 tysięcy? Coś Ci się chyba pomieszało. Nowy Valeo w aso kosztuje ok. 70zł.
Wychwytujesz ironię niesamowicie :p
Nowy kosztuje ponad 8tys.
Euro:D
kolego FRANTZ polecam też przyklejone wątki, miłej lektury :)
Euro:D
Dolarów nigeryjskich :-)
Wysyłane z mojego GT-P7320 za pomocą Tapatalk 2
PODBIJAM ILOŚĆ POSTÓW RÓŻNYMI DZIWNYMI WĄTAKMI FRAJERZE DEXTERO Z stolicy JAK WIĘKSZOŚC Z TAMTĄT JESTEŚ NAJMĄDRZEJSZY I SŁUŻYSZ RADĄ ROBIĄC Z KOGOŚ DURNIA. 5D PRZEDLIFT HEHE.....
Frajera znajdź sobie w rodzinie. Jesteś leniem i tyle. Lecisz na łatwiznę. Wystarczyło użyć opcji szukaj, takich tematów było już co najmniej kilkanaście. Również nie spojrzałeś do przyklejonych wątków, gdzie również jest opisane jak rozwiązać twój problem... problem z samochodem, bo twojego lenistwa i chamstwa się nie rozwiąże. Mój post był pół serio, ale dałem ci odpowiedź dzięki której naprawisz rezystor. Twoja wypowiedź jest czystym chamstwem. Ps. nie zapomnij zapalić świeczki kaczce.
MadSkillz84
23-07-12, 22:08
Nie no takich użytkowników jak FRANTZ to tutaj nie chcemy, jak przyszedłes obrażać i wyzywać ludzi którzy CI POmogli to wypie...laj.
prosty przekaz prosto w ryj.
Panowie bez spinki, kto sie piz.ą urodził kanarkiem nie zdechnie:mad: buractwo zawsze było jest i będzie! Najlepiej jakby jeszcze ktoś mu to zrobił za free z podziękowaniem za udostępnienie samochodu.
Cicho koty! Nie drapać się!
Wątek jest do zamknięcia bo nie wnosi nic - zupełnie nic.
Kolega FRANTZ jest nowy (7 postów, dołączył w kwietniu 2012) więc wyrozumiałości - może nie ogarnął jeszcze wyszukiwarki, może nie nauczył się jeszcze przeszukiwać forum w poszukiwaniu potrzebnych informacji, co nie usprawiedliwia złych emocji, wyzwisk, obrażania i chamstwa. PS. ortografia obowiązuje.
Tak jak napisał Dextero odpowiedź na Twoje pytanie znajdziesz http://www.civicklub.pl/forum/showth...-w-Honda-Civic
i koniec kropka.
Dorikin1989
24-07-12, 11:03
Ale są tematy przyklejone, gdzie jest wszystko napisane. Jak ja kupiłem 5D to nawet nie pomyślałem, żeby zadawać milion głupich pytań tylko czytałem te tematy i z tego wszystko ogarniałem.
Poza tym nie wierzę, że kolega FRANTZ po raz pierwszy jest na jakimś forum i nie wie do czego służy ikonka lupy w prawym roku strony forumowej. Po prostu kolega FRANTZ jest kurewsko leniwy a do tego zachowuje się jak typowy pastuch. Mimo, że pomoc uzyskał w drugim poście od Dextero.
Poprosimy moda o zamknięcie tej niepotrzebnej dyskusji, bo komuś nowemu na forum nie chciało się nawet zapoznać z zasadami...:mad:
Nie dość, że user FRANTZ jest chamski to jeszcze oszust, ma kilka tematów negatywnych w feedbacku w dziale giełda, tylko ma takie szczęscie, że temat z automatu zamienia sie na małe litery, a on ma login dużymi przez to każdy zakłada nowy temat zamiast dopisywać do jednego i każdy myśli, że chodzi o kogo innego.
Edit: Faktycznie zrobilem mega odkop ale bylem mocno zdenerwowany zachowaniem usera i pod wplywem emocji nie zwrocilem uwagi na daty
Nie dość, że user FRANTZ jest chamski to jeszcze oszust, ma kilka tematów negatywnych w feedbacku w dziale giełda, tylko ma takie szczęscie, że temat z automatu zamienia sie na małe litery, a on ma login dużymi przez to każdy zakłada nowy temat zamiast dopisywać do jednego i każdy myśli, że chodzi o kogo innego.
Gratulacje! wygrałeś wycieczkę do Koziej wólki za półtoraroczny odkop!