Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Radio Honda jak wprowadzic kod i skad go wziąść??

marcoo300681
20-08-07, 22:15
Witam!
Od około tygodnia jestem szczesliwym posiadaczem Hondy Civic Coupe V-tec ver.Canadyjska :) Jest mały problem bo kupujac ja nie dostalem kodu do radia i nawet nie wiem jaka zastosowac kombinacje klawiszy na panelu zeby mozna bylo wprowadzic kod do radia.Radio to jet orginalnym radiem Hondy na kasete a w bagazniku mam zmieniarke na 6 cd alpine.
Pomocy

szuler-80
22-08-07, 02:09
Mam taki sam problem, od miesiaca mam civica do ktorego nie dostalem kodu dla radia. W ASO dawali m juz dwa kody i żaden nie działa. Daj znać czy udało ci sie odkodować radio i gdzie to zrobiłeś.

skolopendra
24-08-07, 19:18
nie dostalem kodu do radia

np w krakowie sa punkty gdzie usuwają kody z każdego radia
25-30 zł

to pewnie w innych miastach są też

marcoo300681
26-08-07, 18:59
No dobra ale jak zrobic zeby mozna bylo wpisywac kod do radioa jakie kombinacje klawiszy trzeba wcisnac zeby wprowadzic kod??

velit
27-10-07, 14:45
Miałem podobny problem. Kupiłem samochód i nie dostałem kodu do radia. Po odłączeniu akumulatora radio poprosiło o kod.

Odwiedziłem serwis Hondy w Warszawie na Malowniczej ( gorąco polecam ) gdzie oprócz rozkodowania radia poczęstowali kawką i to wszystko jako usługa bezpłatna
Byłem w szoku bo myślałem że w ASO nie ma nic za darmo.

szubert
28-10-07, 18:07
No dobra ale jak zrobic zeby mozna bylo wpisywac kod do radioa jakie kombinacje klawiszy trzeba wcisnac zeby wprowadzic kod??
a jakie masz to radio, jaki model?

marcoo300681
04-11-07, 10:41
Orginalne AR