Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : elektryczne szyby

wojthass
20-08-07, 19:53
Witam jak niektorzy wiedza wymienialem ostatnio drzwi, przelozylem wsszystko i elektryka szyby nie dziala...:/

od strony pasazera luzno sterowana od strony kierowcy ale ta ani rusz, nawet silnika nie slychac ze chodzi, a wydaje mi sie ze wszystko dobrze polaczylem

co moglem zepsuc??

jakies pomysly porady ?? Dzieki po raz kolejny:)

V gen

fafik79
21-08-07, 00:54
rozlaczyc i podlaczyc na nowo... jak przed demontazem dzialalo to teraz tez musi dzialac... sprawdzic silniczek "na krotko" .. miernikiem przelaczniki i kabelki bo moze ktorys gdzies przycioles... innych opcji chyba nie ma ...

wojthass
22-08-07, 20:51
kurde wlasnie z tym jest wszystko dopshe:/ nie wiem co sie stao sie:/ chyba bedzie musialo sie to zakonczyc wizyta u mechanika:/

Nowy Kubi
24-08-07, 00:56
mase przykreciles do drzwi czy sie zapomnialo ??

wojthass
24-08-07, 17:03
hmmm... chyba nie;>

a gdzie i jak bo nie przypominam sobie zeby byla tylko te kostki podpialem;>

jakies podpowiedzi??

dzieki

skolopendra
24-08-07, 19:15
jak przed demontazem dzialalo to teraz tez musi dzialac... sprawdzic silniczek "na krotko" .. miernikiem przelaczniki i kabelki bo moze ktorys gdzies przycioles... innych opcji chyba nie ma ...

chyba nie ma
...................szukaj pomału gdzie zawaliłeś sprawę
...........a znajdziesz :d

Nowy Kubi
25-08-07, 15:13
a nie był czarny kabelek śrubką do drzwi przykręcony?
może mi się miesza i ta masa była od strony kabiny na wiązce.

wojthass
25-08-07, 16:09
osobiscie to mi sie nie wydaje niestety...:/ a szkoda wsumie;)

Nowy Kubi
25-08-07, 19:13
Jeszcze raz napisz dokładnie, co nie działa, która szyba z którego wylacznika, czy inne rzeczy dzialaja w tych drzwiach, czy wiązka twoja czy ta co była z nowymi drzwiami.
Sprawdź bezpiecznik szyby, moze cos zwarło przy przedładaniu.

wojthass
25-08-07, 21:44
nie dziala szyba od strony kierowcy sterowana tylko ze strony kierowcy. szyba pasazera dziala sterowana od strony kierwocy
wiazka byla przelozona tez czyli wczesniej dzialala
bezpiecznika nie sprawdzalalem nie wiem ktory to, mam tam wzystko po japonsku

moze to pomoze Ci mi pomoc:)