Zobacz pełną wersję : CENTRALNY ZAMEK
Ostatnio padł mi akumulator i nie moglem otworzyc Hani:-(
włożyłem kluczyk i nie dało rady otworzyc z kluczyka?
czego to jest wina?
czy tak powinno być?
Na szczęście akumulator załapał ufff
prosze o odpowiedzi.[/list]
włożyłem kluczyk i nie dało rady otworzyc z kluczyka?
czego to jest wina?
pewnie spadł drut łączący wkładkę kluczyka z zamkiem lub ktoś specjalnie go odpiął
czy tak powinno być?
zdecydowanie nie
kluczyk mozna włozyc bez problemu ale przekręcając go, nawet nie drgnie
skolopendra
22-08-07, 19:42
albo uszkodzona sama wkładka,lub zatarte cięgła
....................opisy napraw już były
:szukaj:
marcin EZG
22-08-07, 21:02
moim zdaniem cos musi pręzyć,moze cięgno chodzi ciasno i kluczyk nie moze przekrecic,albo ciegno jest specjalnie zdjete aby nie mozna bylo otworzyc zamka kluczykiem -ja mam tak u siebie ;)
zdejmij tapicerke i rzuc okiem
Może nie ten kluczyk :)
a ja mam takie pytanko u mnie ja zamykam dzwi to krece kluczykiem w lewo i sie dzwi zamykaja ale pasazera nie dopiero jak przekrece delikatnie w prawo to sie tez zamykaja. czy to normalne u was tez tak jest czy mam cos zle podłaczone
A może w inną stronę. Miałem zwarcie w centralnym. Siłownik dostał napięcie non stop i cisnął w jedną stronę, tak że ja nie mogłem wyjść z auta bo nie dawałem rady uciągnąć klamką w drugą stronę :djablek:
a ja mam takie pytanko u mnie ja zamykam dzwi to krece kluczykiem w lewo i sie dzwi zamykaja ale pasazera nie dopiero jak przekrece delikatnie w prawo to sie tez zamykaja. czy to normalne u was tez tak jest czy mam cos zle podłaczone
ja mam dokladnie te same objawy, ale nie wiem jaka jest tego przyczyna????
moze ktos sie z tym zetknal juz??