Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : powie mi ktos cos o tyh glosnikach??

Dealer
19-08-07, 13:07
http://www.acrdebrecen.hu/valasztek/emphaser/xt3neoszett.jpg EMPHASER ECP 26NEO-XT3

Sławek
19-08-07, 15:36
Kumpel ma suba tej firmy- po prostu masakra- gra rewelacyjnie !!

elkorasso
19-08-07, 22:07
Nie wiem nie znam ale ostatnio przekonałem sie ze mniej znane firmy oferuja taki sam albo nawet lepszy sprzet za nizsza cenę niz towar bardzo znany.Kupiłem radio Peiying myslałem ze bedzie kicha a jest rewelka.W przystepnej cenie mam super sprzet z wieloma opcjami.polecam :aloha:

sensible
06-03-08, 15:14
A jaki model kupiłeś co prawda trochę się spóźniłem z tym pytaniem ale co tam :)

NFS
06-03-08, 21:04
Nie wiem nie znam ale ostatnio przekonałem sie ze mniej znane firmy oferuja taki sam albo nawet lepszy sprzet za nizsza cenę niz towar bardzo znany.Kupiłem radio Peiying myslałem ze bedzie kicha a jest rewelka.W przystepnej cenie mam super sprzet z wieloma opcjami.polecam :aloha:

czyli po co kupowac radio Alpine czy Clarion skoro te same opcje ma Peiying a kosztuje 10x taniej?...

...a jak wyglada moc tego Peyinga? co ze zniekształceniami i barwa dzwieku? jak sie kształtuję jego niezawodność? czy jakosc wykonczenia jest porównywalna?

teraz juz wiesz dlaczego dlaczego markowy sprzet jest drogi? własnie.

natomiast jesli kogos obchodzi zeby poprostu cos tam brzeczało w uchu w trakcie jazdy to jak najbardziej rowniez polecam tani sprzet z chin :hinczyk: :chinczykk:

co do tematu:

Emphaser to dobra firma, nie słuchałem tych głosnikow ale chodza słuchy ze graja miodzio.

solonyone
06-03-08, 21:20

czyli po co kupowac radio Alpine czy Clarion skoro te same opcje ma Peiying a kosztuje 10x taniej?...

...a jak wyglada moc tego Peyinga? co ze zniekształceniami i barwa dzwieku? jak sie kształtuję jego niezawodność? czy jakosc wykonczenia jest porównywalna?

teraz juz wiesz dlaczego dlaczego markowy sprzet jest drogi? własnie.

natomiast jesli kogos obchodzi zeby poprostu cos tam brzeczało w uchu w trakcie jazdy to jak najbardziej rowniez polecam tani sprzet z chin :hinczyk: :chinczykk:

co do tematu:

Emphaser to dobra firma, nie słuchałem tych głosnikow ale chodza słuchy ze graja miodzio.

EMPHASER porównujesz z Peying?? Kolega nie miał na myśli firm chinskich tylko firmy mało znane. A tu sie zgodzę. Kupujac coś na allegro poluje na firmy mało znane w Polsce. Szukam też opinii o danym modelu.

Emphaser to firma porównywalna z takimi markami jak Infinity czy DLS. Czyli wysoka półka. Te głośniki które omawiamy są do płytkiego montażu. Niskiego basu sie z nich pewnie nie uzyska. Ale to tylko pogląd patrzącego na fotkę.

NFS
06-03-08, 21:39
solonyone,

czytaj ze zrozumieniem. napisałem o peyingu bo elkorasso poruszył ten temat. wiem ze Emphaser to dobra firma i tak napisałem na koncu posta.

solonyone
06-03-08, 22:06
solonyone,

czytaj ze zrozumieniem. napisałem o peyingu bo elkorasso poruszył ten temat. wiem ze Emphaser to dobra firma i tak napisałem na koncu posta.

sorki

ale wracając do Peyinga, Dla jednych to rewelka dla innych porażka. Wypowiadanie się o jakości dźwięku na forum jest jak rozmowa o chrupkim cieście w pizzy ze szczerbatym. Poza tym dla jednych Peying wystarcza a dla innych Morel jest za słaby. Są gusta i guściki.

Przyznać muszę ze nawet najlepszy sprzęt polegnie z takim Peyingiem jak nie będzie dobrze zainstalowany.