Zobacz pełną wersję : kupno felg (USA??)
Witam jutro zamierzam sie wybrac do jasienicy po jakies felgi ale wiem ze tam sa rozni kretacze a nie chce kupic jakis felg ktore nie beda pasowaly do mojej hanki glownie chodzi mi o te pierscienie centrujace, czy moze byc tak ze kupie felgi 15 4x100 a mimo tego nie beda one pasowac do EG4??
Witam jutro zamierzam sie wybrac do jasienicy po jakies felgi ale wiem ze tam sa rozni kretacze a nie chce kupic jakis felg ktore nie beda pasowaly do mojej hanki glownie chodzi mi o te pierscienie centrujace, czy moze byc tak ze kupie felgi 15 4x100 a mimo tego nie beda one pasowac do EG4??
moze tak byc...
wystarczy ze ET nie bedzie takie jak trzeba
albo srednicy nie da sie ustawic pierscieniami centrujacymi (bywaja takie fele)
a jakie ET jest prawidlowe do mojej hondy?? W sumie tam sa pewnie jakies zaklady wulkanizacyjne to chyba mozna tam sprawdzic czy felgi beda pasowaly a przy okazji ich prostote :P??
a jakie ET jest prawidlowe do mojej hondy??
czytaj
http://www.civicklub.pl/fi/viewtopic.php?p=427543&sid=7d8383db8c8269b7169a094917d00ae0#427543
bilet44007
19-08-07, 13:53
Siemka słuchaj jak bedziesz kupował to zmierz sobie ten otwor na piaste czyli otwór w feldze nie moze miec mniej niz 56,1mm może mieć wiecej wtedy zastosujesz pierscienie centrujące rozstaw wiadomo 4*100 ET bedzie wybite z tyłu felgi najlepiej 45 do 35 noi szerkość to już zależy od Ciebie proponuje jeżeli bedzie to felga 15cali 7cali szeroką i gume do tego 195/50 pozdr
Tak sobie teraz pomyslalem ze moze by sciagnac jakies fele z USA bo jak patrze na ceny to wydaja mi sie atrakcyjne np takie
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/15-Rota-Attack-Wheels-Rims-4x100-Civic-Integra-Orange_W0QQitemZ300142499755QQihZ020QQcategoryZ439 55QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
oczywisice inny klolor :P
Jak sadzicie jest to oplacalne biorac pod uwage transport i ze u nas te fele kosztuja ponad 2000zl
dodatkowo platnosc w USD mnie zadowala bo pracodawca mi tak placi
Wiem ze tu ktos na forum sprowadza czesci z USA, bylbym wdzieczny za namiar.