Zobacz pełną wersję : Fotele - prelude czy swift gti ?
Witam
Planuje zakup foteli i oddanie ich do obszycia. Seryjne fotele jak wiadomo nie trzymają prawie wcale w zakrętach. Kto miał możliwość porównania tych foteli ?
fotele + obszycie nie będzie droższe niż jakieś fajne recaro (np z Atr-a) w dobrym stanie? Mam osobiście z preludy i w porównaniu z serią z V gena to naprawdę przeskok w jakości posadzenia dupska ogromny za taką cenę za jaką można je dostać
fotele + obszycie nie będzie droższe niż jakieś fajne recaro (np z Atr-a) w dobrym stanie?
Cena foteli + 400 zł, ale obicie nowe itp
O samych fotelach z prelude to wiem ze są super, ale porównania szukam :)
Na ślasku były do sprzedania fotele z prelude obszyte czerwonym żakardem. Nie wiem czy na KHŚ czy jdmstyle ale były na pewno. cena chyba cos kolo 350 zeta :)
Gdzie ? :)
Nadal szukam kogoś kto miał porównanie bo o to mi chodzi ;)
Oba fotele sa bardzo wygodne i dobrze trzymia w zakretach, wedlug mnie to kwestia wygladu ktory fotel Ci sie bardziej podoba :)
sorki ze sie podepne ale jakie fotele pasują p&p do 6gen? mam teraz stołki z 5 gen ale powoli sie przecierają. Co mam do wyboru aby nie było spawania ? Powiedzmy że max 400zl.
Myslałem o fotelach z pralki (4g czy 5g?) rexa lub ew. z 6gen skórzane
z pralki nie pasuja P&P, trzeba szyne przerobić, bo w pralce jest troche szerzej niż w cifie :) gdzies na forum jest tutek How To bez spawania :)
Chris w Radlinie są :)
https://www.dropbox.com/s/r3p27i655fi8u5t/P1150107.JPG
gdybym miał $$ to pewnie juz by do mnie szły :p
Do foteli od Hondy szelek nie założysz a do tych z Suzuki jak najbardziej