Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Szukam firmy ktora obszyje mi prof tapicerke samochodu.

wydma8
17-08-07, 14:46
Witam, szukam firmy ktora mi obszyje tapicerke samochodu, samochod to civic 6 gen, firmy szukam na terenie Slaska, jesli ktos juz mial modyfikowana tapicerke samochodu to prosze o zdjecia i ewentualnie namiar na firme ktora sie tym zajmuje.

Chcialbym obic fotele i kanape na zewnatrz czarna skora a w srodku alcantara:)

Pozdro i dzieki

Rikoo
17-08-07, 15:22
to ja napisze tylko tyle forum PTP uzytkownik ZURAW

jego proce mozesz zobaczyc u ppm`a w aucie

:dalej: Zuraw (http://hondaprelude.pl/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=776)

ppm702
22-08-07, 13:52
zgadzam się z przedmówcą - 100% satysfakcji ;)

wydma8
22-08-07, 20:16
Tak, tylko ze cenowo rozbraja, nie majac zadnego zakladu, robiac to jak to napisal hobbistycznie chce za sama prace 1500 bez materialow, wiec z leksza przesadza:)

Rikoo
22-08-07, 20:20
no raczej nie poniewaz juz zrobil kupe aut i wszyscy sa zadowoloni zapytaj ppm`a

moze hobbistycznie ale sie znal na rzeczy i robi profi

ppm702
27-08-07, 19:52
jeśli uważasz, że cennik Żurawia jest za wysoki to ciekaw jestem kto zrobi w materiałach jego jakości i z profi robotą taniej... Bałbym się ryzykować. Akordeon tez do niego pojedzie :)

MartinS
27-08-07, 20:37
zawsze kolega może do Javy podjechac jak za tanio ;)

kamorek
28-08-07, 07:12
ja również polecam ŻURAWia - widziałem jego prace i powiem że są bardzo staranne i cenowo jest serio OK - kilka znanych mi osbó robiło u różnych tapicerów i powiem że to co było od ŻURAWia wyglądało najlepiej i było w najlepszej cenie !

Blokada
28-08-07, 08:04
A czy w Wawie nie ma nikogo dobrego od tapicerki? Tak w ogóle to poszukuję kogoś, kto naprawdę dobrze zrobi cały środek w skórze.. I nie chodzi tu o hondę... Kolega mnie pytał czy możecie kogoś polecić? Dobrze zapłaci za skórzaną tapicerkę, ale musi to być zrobione w miarę szybko i na tip top !! Dobrze by było, gdyby to był ktoś z Wawy lub okolic, ale nie jest to warunek konieczny...
Doradzicie? :)

tieesto
28-08-07, 12:22
robiac to jak to napisal hobbistycznie chce za sama prace 1500 bez materialow, wiec z leksza przesadza:)
widać że szukasz Pana Henia który obszywa okazyjnie taborety po sąsiedzku!
Żuraw robi bardzo tanio i bardzo starannie, dobiera dobrej jakości skóry, oraz pięknie obszywa! Czasem nawet Javie gorzej wychodzi!

Blokada,
dlatego jeśli kolega chce byś super zadowolony to niech sie przejedzie troche dalej czyli aż do Żurawia!