Zobacz pełną wersję : problem z przełacznikiem szyb HONDA CIVIC 1.4 6 gen
makaveli999
09-07-12, 20:33
Witam
Czy ktoś się orientuje czy przełącznik sterowania szybami po stronie kierowcy da się rozebrać ?? Bo mi się nie udało?
A skąd masz pewnosc ze top akurat jest pstryczek a nie w kostce ?
I ja podepne się. Widzieliście taklie przyciski do naszych hondzitsu, ktore są automatyczne w jedną i w drugą stronę a nie tak jak jest w oryginale tylko w dół od kierowcy?
makaveli999
09-07-12, 20:58
a o którą kostkę Ci chodzi?
I ja podepne się. Widzieliście taklie przyciski do naszych hondzitsu, ktore są automatyczne w jedną i w drugą stronę a nie tak jak jest w oryginale tylko w dół od kierowcy?
możesz sprecyzować o co chodzi?
możesz sprecyzować o co chodzi?
Człek leniwy to by chciał nie tylko opuścić szybę "pyknięciem" w przełącznik szyb kierowcy, ale i zamknąć też. Lans taki :)
Człek leniwy to by chciał nie tylko opuścić szybę "pyknięciem" w przełącznik szyb kierowcy, ale i zamknąć też. Lans taki :)
a, to o to chodzi:) ja się cieszę, że mam w ogóle elektrykę i nie muszę kurblować;)
a o którą kostkę Ci chodzi?
No skoro nie działa Ci przycisk (ja zrozumiałem, że opuszczanie i podnoszenie szyby) to może ta kostka przy pomocy której jest połączony pstryczek z kablami w drzwiach, niekoniecznie ptryczek:)
A co do tych dwustronnych automatycznych pstryczków to myslałem, że były jakies wersje takich bo w wielu samochodach tak jest:)
a ja mam taki fajny temacik tez odnosnie przelacznikow.. kiedy nacisne oba przelaczniki naraz od kierowcy i pasazera zeby zamknac szybe to uruchamia mi sie wycieraczka z tylu, to nie jest zart i nie nie chce sie za to brac, bo pewnie juz auta nie odpale jak zaczne grzebac dlatego prosil bym o jakas porade..