Zobacz pełną wersję : wtryski b7 a y8
witam orientuje sie ktos czy jest roznica w wydajnosci wtroskow miedzy tymi z d15B7 a d16y8
nie ma oba 240cc, tylko wtyczki inne
Podłączając się, jakie wtryski siedzą w D14A2? I czy kolor końcówek wtrysków jest uzależniony od ich wydajności?
piernik wie to jest chyba na obd1 to prawdopodobnie 240 cc a co do tych kolorow to tez kiedys rozmyslalem bo w d15z8mialem niebieskie w d14 mialem jakby brazowe ale po podmiance roznicy nie zauwazylem . jeszcze na kazdych wtryskach sa oznaczenia z boku 4cyfry ale nie moglem po tych symbolach dojsc do niczego tzn nic znalesc
raczej we wszystkich d14 są 190, tak jak i w d15-econo, jak się mylę to poprawcie
teoretycznie niby 190 ale d14a2 to chyba obd1 a tam wiekszosc byla 240 ale pewnosci nie mam moze da sie jakos zmierzyc :P podpiac pompe pod wtrysk dac zasilanie i zobaczyc w czyms ile przepusci ? ja wtryskow mam jeszcze z 5 kompletow to mozna by popraktykowac tylko ze to metoda troche lipna bo mozna by jedynie jeden podlug drugiego porownac ale zawsze cos
Odświeżam pytanie, jakie wtryski są w d14a2???