Zaloguj się

Zobacz pełn± wersję : zwieszenie gwintowane MTS

Kirk01
04-07-12, 12:18
Witam! wiem ze moze juz taki temat byl ale mam odmienne pytania. Chcialbym zakupi do swojej hani coupe taki zestaw http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-mts-honda-civic-91-00-jdm-i2401998919.html ale auto mam na 17 calowych felgach opony 205/40 ET felg 40. Widze ze opuszczenie minimalne to 2,5 cm czy ktos na takich felgach jak ja jezdzil na tak obnizonym zestawie? co z promieniem skretu? i czy ato sie buja na nierownosciach gora dol czy jest bardzo twardo bo na tym mi zalezy bo przy tych felgach nie moze sie ugiac nawet cm

Gorli¶
04-07-12, 13:55
przy tych felgach nie moze sie ugiac nawet cm
W takim razie to nie jest zawias dla Ciebie.
A bylo zapytac w temacie poswieconym temu gwintowi.

maciu$
04-07-12, 21:30
Pospawaj na sztywno, nie będzie się uginać:p

Infi
05-07-12, 15:34
17tki i mts... powodzenia przy skrecaniu:) to jest gwint do wygladu a nie do *******alania:) a majac 17tki bankowo bedzie przycierki z przodu przy skrecaniu

maciu$
05-07-12, 16:08
17tki i mts... powodzenia przy skrecaniu:) to jest gwint do wygladu a nie do *******alania:) a majac 17tki bankowo bedzie przycierki z przodu przy skrecaniu

Jeste¶ chyba jedn± z nielicznych osób które to rozumiej± ;)

Infi
05-07-12, 18:37
Jeste¶ chyba jedn± z nielicznych osób które to rozumiej± ;)

no w koncu mam ten gwint u mnie wiec wiem co mozna po nim oczekiwac...
na pewno jest to lepsze rozwiazanie niz oem amor i jakas skrocona sprezyna ale z takim prawdziwym gwintem tez nie mozna go porownywac bo jest za miekki.