Zobacz pełn± wersję : zwieszenie gwintowane MTS
Witam! wiem ze moze juz taki temat byl ale mam odmienne pytania. Chcialbym zakupi do swojej hani coupe taki zestaw http://moto.allegro.pl/zawieszenie-gwintowane-mts-honda-civic-91-00-jdm-i2401998919.html ale auto mam na 17 calowych felgach opony 205/40 ET felg 40. Widze ze opuszczenie minimalne to 2,5 cm czy ktos na takich felgach jak ja jezdzil na tak obnizonym zestawie? co z promieniem skretu? i czy ato sie buja na nierownosciach gora dol czy jest bardzo twardo bo na tym mi zalezy bo przy tych felgach nie moze sie ugiac nawet cm
przy tych felgach nie moze sie ugiac nawet cm
W takim razie to nie jest zawias dla Ciebie.
A bylo zapytac w temacie poswieconym temu gwintowi.
Pospawaj na sztywno, nie będzie się uginać:p
17tki i mts... powodzenia przy skrecaniu:) to jest gwint do wygladu a nie do *******alania:) a majac 17tki bankowo bedzie przycierki z przodu przy skrecaniu
17tki i mts... powodzenia przy skrecaniu:) to jest gwint do wygladu a nie do *******alania:) a majac 17tki bankowo bedzie przycierki z przodu przy skrecaniu
Jeste¶ chyba jedn± z nielicznych osób które to rozumiej± ;)
Jeste¶ chyba jedn± z nielicznych osób które to rozumiej± ;)
no w koncu mam ten gwint u mnie wiec wiem co mozna po nim oczekiwac...
na pewno jest to lepsze rozwiazanie niz oem amor i jakas skrocona sprezyna ale z takim prawdziwym gwintem tez nie mozna go porownywac bo jest za miekki.