Zobacz pełną wersję : sprezyny eibach do coupe V gen
jezdzi ktos z was na takich springach czarne springi eibach wpadly mi w rece przez prypadek i jestem ciekawy jaki bedzie efekt tego w uzytkowaniu na aucie , jesli ma ktos z was jakies wrazenia i moglby sie nimi podzielic , z gory dzieks:)
Nikt nie ma, nikt nie widział, jesteś pierwszym który będzie na tym jeździł:rolleyes:
ooo eibach to tylko w japoniii na 200% autach JDM:D
w polsce nie znajdziesz takich rarytasow a jak juz to za bardzoooo wysoka cene i dlatego jest to malo popularne...:D:D:D:D:D:D
Wojtec12345678
05-07-12, 18:51
ooo eibach to tylko w japoniii na 200% autach JDM:D
w polsce nie znajdziesz takich rarytasow a jak juz to za bardzoooo wysoka cene i dlatego jest to malo popluarne...:D:D:D:D:D:D
Wiidziałem ostatnio na alledrogo komplet za 1500 zł, zastanawiałem się czy nie brać bo okazyjna cena :D
Panie autor tematu, jesteś na forum od roku i o takie coś pytasz ?:D
tez widzialem nawet jak na uzywke to cena byla bardzooo okazyjna.
wlasnie takie sprezyny udalo mi sie zdobyc i juz siedza w coupecie efekt jest super mialem kilka hond rozne sprezyny czerwone fioletowe jak nie taczka to stale cos a na tym jazda jest prawie jak na seri ;)tyle ze nizej i sztywniej na zakretach po dziurkach zachowuje sie prawie na seryjnej zawieszce , a co najlepsze zaaplacilem za to jak za zwykla glebe koles nie wiedzial co sprzedaje chyba kolor sprezyn go zgubil bo sa czarne;D moze myslal ze to seria ;D
Ile w końcu kolego zapłaciłeś za komplet tych sprężyn? :D
widze ze mlodyxxx sie podjaral ostro :D:D:D no ale w sumie jakbym mial "eibachy" warte 2tysiace....:D
tylko sprawdz czy to sa oryginalne eibahy japonskie - czy podroby europejskie pisane przez CH czyli eibach.:D bo to moze sprzedawca cie dobrze wkrecil udajac ze nie wie co sprzedaje:)
Infi a jak ma się te europejskie podróby z "ch" to są gorsze jakościowo czy co?
:D:D no kurde Przyjaciel CKPL i nie wie. podrabiane eibachy czyli te europejskie z ch to tak naprawde sprezyny Quang Jing z chin... na forum honda-tech jest bardzo duzoo informacji o tym....
chyba musze jakos naglosnic ten temat:)
To znak że wszystkiego nie da się wiedzieć :p Powiem więcej, o tym że istnieją eibaHy pierwszy raz słyszę i jestem w lekkim szoku ;p
I może naprawdę nagłośnij bo czuję, że takich jak ja jest więcej na tym forum ;)
P.S
Ale wychaczyłeś tego przyjaciela :o
Niestety "Eibach" to tak naprawdę chiński fejk (coś pokroju MTS/TA), dobrze znanego amerykańskiego Eibaha, tyle, że jadą na opinii relatywnie dobrej firmy, co pozwala utrzymać ceny wyższe niż całej reszty chińskiej konkurencji.
Macku pamietasz jak jeszcze na starym forum ckpl ktos mial dobra jazde z tymi podrabianymi eibachami gdy umowili sie na jazde na torze w Poznaniu i po ostrym upalaniu okazalo sie ze zwoje w sprezynach sie powyginaly...
Macku pamietasz jak jeszcze na starym forum ckpl ktos mial dobra jazde z tymi podrabianymi eibachami gdy umowili sie na jazde na torze w Poznaniu i po ostrym upalaniu okazalo sie ze zwoje w sprezynach sie powyginaly...
Oj tam, pół forum na tym jeździ i jeszcze nikomu się nie powyginały, widocznie nieco poprawili jakość od tamtego czasu
;)
Wojtec12345678
09-07-12, 18:43
Czy gorsze ? To mało powiedziane,może te co my mamy tu w Europie nie są złe, ale mimo wszystko japan jest japan :) to tak jakby porównać gwint Buddy club n-spec + z mtsem :) (dobra) cena ok 2000 zł za komplet nowych chyba mówi sama przez się :D
Niestety "Eibach" to tak naprawdę chiński fejk (coś pokroju MTS/TA), dobrze znanego amerykańskiego Eibaha, tyle, że jadą na opinii relatywnie dobrej firmy, co pozwala utrzymać ceny wyższe niż całej reszty chińskiej konkurencji.
Święta racja, tak jak z advanami
Oj tam, pół forum na tym jeździ i jeszcze nikomu się nie powyginały, widocznie nieco poprawili jakość od tamtego czasu
;)
Na mtsie też jeżdżą ludzie :) i sobie chwalą, ale jak wiadomo każdy szuka czegoś innego.
Zostałem uświadomiony :) Ale już kupiłem i czekają w pudełku na montaż a więc wyjdzie w praniu czy są coś warte ;)
kurcze sam nie wiem czy to orginal czy nie ale jazda jest dosc komfortowa nawet po dziurach a i po zakretach daja rade w porownaniu do roznych czerwonych sprezyn ktorych mialem iklka rodzaji jedne fioletowe byly w miare ale na tych jest duzo lepiej , jak znajde chwile to podejrze jeszcze raz co tam dokladnie pisze za komplet dalem wstyd sie przyznac 200zl:D wiec nawet jeskli jest to chinski eibach to i tak nie ma co zalowac jeszcze sprawne amory dostalem gratis
kurcze sam nie wiem czy to orginal czy nie ale jazda jest dosc komfortowa nawet po dziurach a i po zakretach daja rade w porownaniu do roznych czerwonych sprezyn ktorych mialem iklka rodzaji jedne fioletowe byly w miare ale na tych jest duzo lepiej , jak znajde chwile to podejrze jeszcze raz co tam dokladnie pisze za komplet dalem wstyd sie przyznac 200zl:D wiec nawet jeskli jest to chinski eibach to i tak nie ma co zalowac jeszcze sprawne amory dostalem gratis
Fioletowe springi to nie chińszczyzna tylko Vogtland :p