Zobacz pełn± wersję : Nawiew civic VI 98r
Bardzo pomalu nawiew z przedniej szyby radzi sobie z para podczas deszczu Czy to urok tych modeli czy mozna sobie z tym jakos poradzic ?Normalnie nawiewy dzialaja sprawnie klima chlodzi bez problemu .Tylko nawiew na szybe kuleje jak nie dam go na max to moge tylko z klima wlaczona jechac podczas deszczu.A na postoju jakis korek to juz tragedia.
Ma ktos jakas rade
Pozdrawiam
ja mam to samo :D Dzisiaj jak stan±łem na swiatłach w ta ulewe to nic nie widziałem :D bo szyba była biała , dopiero jak rusyłem to powoli odparowywala. Wg to te modele juz tak maja :D
bo tak maja i jak dobrze ze mam klime ona zawsze pomaga w takich sytuacjach :d
Było-wymień filtr przeciwpyłkowy ale ogólnie ten typ tak ma.Trzeba się ratować klim±.
i to samo mam http://webmastera.republika.pl/cechy.html
jas miałem podobnioe ale od czasu kiedy wymieniłem filtr kabinowy (jest w schowku koszt to 35pln) nie mam z tym problemów, w celu szybkiego odparowania mozna faktycznie uzyc klimy pomaga :aloha:
tylko ze niektorzy nie posiadaja takiego filtra :D wczoraj zagladałem do samochodu i pusto :D
nawet jak wymienisz to na krotko pomaga niestety juz sprawdzalem kilka razy
a po 2 jakiej firmy masz ten filtr bo jakos tani jest
ja miałem podobnie, nie mam filtra, ani klimy. Okazuje sie ze musze czesto myc szybe od srodka - odtluszczac. Bardzo szybko pokrywa się taka niewidoczna warstewk± na której osadza się para.
Pomaga umycie szyby od ¶rodka szamponem do włosów-nie rozcieńczać.
filtr renomowanej firmy włoskiej ale kupiony po cenie bardzo konkurencyjnej, sa w sklepach jakies preparaty do mycia szyb mozna ich uzyć
ale jak sie nazywa ta renomnowana firma jestem ciekaw
sa ja kupilem antypare ale jakos malo dziala
i w sumei zawsze jezdze na klimie wiec bez roznicy dla mnie :d
gdzies mam opakowanie ale jest to identyczny filtr jak filtron k1087 z ac, musze powiedziec że siedzi już 15000km i nadal jest dobrze i spełnia swoj± funkcje wczesniej przy starym filtrze była tragedia szyby zaparowane jak jasna cholera zarówno latem w czasie deszczów jak i zim± musiała chodzic klima cały czas bo jak na chwile wyłaczyłem to była znowu lipa