PDA

Zobacz pełną wersję : kontrolka "econo" ?

javor
10-08-07, 17:15
witam, jak wygląda kontrolka trybu econo w 5genie ?? czy to jest zielona strzałka do góry w białej ramce?? (wersja kanadyjska)
jeśli tak to czy to normalne że ona wogóle nie działa kiedy mam włączone swiatła?? czy mam coś nie tak?
dzisiaj przypomniała mi o sobie kiedy zapomniałem o światłach :P
jesli to normalne to może da się to jakość obejść żeby zawsze działała??

poolek
10-08-07, 22:05
javor, U brata w bylej juz hondce wlasnie w kanadyjskiej wersji zawsze dzialala - niezaleznie od swiatel.

javor
13-08-07, 09:07
czyli mam coś popsute? :P może ktoś się z tym spotkał i wie jak to naprawić?

Roslina
13-08-07, 12:08
zarowka sie przepalila?

Nowy Kubi
13-08-07, 16:23
Może jak jeździsz w dzień na światłach to jej nie widzisz, tak jak zegarka nie widać w dzień???

gryzmo
13-08-07, 17:10
Dobry trop-u mnie w słoneczny dzień prawie jej nie widać jak włączę światła,może alternator słabiutki się robi albo aku?

javor
16-08-07, 00:43
Roslina: przeczytaj jeszcze raz co napisałem i sie zastanów :P
Nowy Kubi, gryzmo: ja tam zegarek widze nawet w słoneczny dzień, pozatym nawet gdyby świeciła słabiutko to widziałbym ją w nocy .... ale może jest tam doprowadzony kabel jak do zegarka odpowiedzialny za ściemnianie i z nim coś jest nie tak :/ a może wystarczy go odciąć :P jak kiedyś mi się bedzie chciało to rozkręce to dziadostwo :)

Nowy Kubi
16-08-07, 10:38
Kabel do ściemniania jak jest to raczej jest ok, natomiast żarówka może być dwuwłóknowa jak w zegarku i spalony być słabrzy żarzeń:)
Tylko ja ciągle nie wiem, czy to sie ma ściemniać przy włączonych lampach.