Zobacz pełną wersję : amortyzatory i spręzyny
dzisiaj miały przyjechać do mnie Bilstainy B8 ale niestety coś sie nie powiodło :( i teraz dopiero zacząłem myslem o tym jak sie mają amortyzatory do spręzyn, mam z przodu obnizone auto o 6cm, wiem, ze bile b8 są do krótkich sprezyn tylko nie mam pojęcia ile nawiecej moze być obnizone auto do tych amortyatorów, teraz jeszcze przyszło mi do głowy zeby kupić B6 albo KYB AGX ale nie wiem jak to sie ma do moich sprezyn,jezeli znacie jeszcze jakies dobre amortyzatory do krótkich sprezyn to piszcie :) mozecie mi jakos przyblizyć temat?
tylko nie mam pojęcia ile nawiecej moze być obnizone auto do tych amortyatorów
delsol mial troche nizej i smigalo az milo.
w b8 raczej nie ma limitu zwlaszxca ze mozna je sobie na indywidualne zamowienie zestroic.
teraz jeszcze przyszło mi do głowy zeby kupić B6
no do takiego obnizenia to lepsze beda b8, nie wiem jak to ma sie z kyb
jezeli znacie jeszcze jakies dobre amortyzatory do krótkich sprezyn to piszcie nie znamy
jezeli znacie jeszcze jakies dobre amortyzatory do krótkich sprezyn to piszcie nie znamy
nie znasz nie pisz... proste
nie znam lepszych niz b8 w przystepnej cenie i z takim serwisem. ty kup co chcesz.
nie znasz nie pisz... proste
a co innego proponujesz?
dzisiaj jeszcze zaproponowali mi koni z regulacją twardosci w takiej samej cenie jak B8, no i jeszcze interesuje mnie to, jezeli bede miał bardzo twardo to nei wpłynie to bardzo na bude auta?
no i jeszcze interesuje mnie to, jezeli bede miał bardzo twardo to nei wpłynie to bardzo na bude auta?
palstiki zaczna mocno dac o sobie.daj rozporki to i budzie sie nic nie stanie
koni z regulacją twardosciodpusc sobie koni jak masz mozliwosc zakupu dobrego bilsteina w podobnej cenie
jezeli bede miał bardzo twardo to nei wpłynie to bardzo na bude autacivic jest bardzo miekki, warto spiac go paroma solidnymi rozporkami