Zobacz pełną wersję : Zdjęcia lotki z Ek9
Siemka chopaki!Mam ogormna prośbe do posiadaczy Ek9..Moglby któryś z Was zrobić fotki Waszej lotki?głownie zależy mi na zdjęciu z bliska tylnej szyby i mocowań..Bardzo Prosze i z góry Dziękuję ;) :piwo2:
the_havran
09-08-07, 09:08
Na forum jest jedno EK9, wyślij PM do właściciela.
Po co od razu temat zakładać :speszony:
Wysłałem Ziom :( bez odzewu...wiesz zalezy mi na takiej jak byly w TypeR`kach..bo u siebie zakładam i musze mocowania przerobić i chyba porzeżbić sara lotke..mam kilka fotek ale sa z dośc daleka...
http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by_chasis/ek_and_em/
napewno trafi sie jakies ek9 ;)
wogole polecam ta stronke
http://public.fotki.com/CRX/car_pics_by_chasis/
user kojot mial chyba w swojej hondzie taka lotke
Dziekuje za pmoc!Fajne stronki i znalazlem super foty...Weci plan wyglada tak ze chyba pozostanie moja fabryczny daszek ej9(w ek9 byly mniejsze..takie maskownice bardziej...) i do niej przytwierdze lotke...mam nadzieje ze bedzie to w miare ok wygladalo a nie jak agrotuning...co do malowania mam juz kilka opcji..lotka pewnie w kolor nadwozia...byla opcja ze na czarno ale odpadla..a daszek hmm moze zostanie w kolorze a moze zmieni sie na czarny..sie okaze w planie...dziekuje za foty ;) Pozdrawiam!po wszystkim podziele sie fotkami i mam nadzieje ze za duzo ludzi mnie nie zjedzie i nie wysle na banicje:P :hinczyk:
Wysłałem Ziom :( bez odzewu...wiesz zalezy mi na takiej jak byly w TypeR`kach..bo u siebie zakładam i musze mocowania przerobić i chyba porzeżbić sara lotke..mam kilka fotek ale sa z dośc daleka...
Przez przypadek trafiłem na ten temat i muszę coś sprostować. Sorry ziom ale ja
żadnego PW z prośbą o zdjęcia od Ciebie nie otrzymałem !! Jeśli takowy by do mnie dotarł
to gwarantuję Ci że miałbyś odzew z mojej strony !!
Pozdro Wojtek !!
Odświeżam temat :)
w ek9 byly mniejsze..takie maskownice bardziej...)
Aquarius- możesz coś więcej napisać? za mała jest?
Choruję na taką lotkę od dłuższego czasu, i teraz już nie wiem........ :speszony:
A może masz jakieś namiary gdzie można ją dostać ??
Przez przypadek trafiłem na ten temat i muszę coś sprostować. Sorry ziom ale ja
żadnego PW z prośbą o zdjęcia od Ciebie nie otrzymałem !! Jeśli takowy by do mnie dotarł
to gwarantuję Ci że miałbyś odzew z mojej strony !!
Pozdro Wojtek !!
Loozik ziom :) moze cos poknocilem :)
A co do tej lotki... to jest fajny kąsek...a gdzie dostac...szczerze powiem ze chyba trzeba by popytac ludzi co do angoli po auta jezdza...moze tak by sie udalo...