Zobacz pełną wersję : lusterka zewnetrzne
Mam w swojej hondzie manualne lusterka zewnętrzne i chce je wymienić na automaty z podgrzewaniem najlepiej… Wpadłem przy tym na pomysł żeby wywalić kierunki boczne z błotników i kupić automaty z wersji po liftingu odmładzając tym trochę auto ;) I tu się rodzi moje pytanie, czy wie ktoś czy te lusterka podejdą do wersji z przed liftingu? I czy takie coś jest opłacalne?
a co chcesz zrobic z dziurami po kierunkach? znajomy montowal te lusterka z kierunkami, dowiem sie czy byly jakies drutowania czy plug`n`play
Bede sie zastanawial pozniej ;) narazie ogarniam temat czy to jest do zrobinia :) bede wdzieczny za pomoc :piwo2:
Dołącze się do tego pytania też się nad tym zastanawiałem. <?>
P.S troche z innej beczki czy ktoś wie czy progi które seryjnie były montowane w 5d po liftingu pasują do wersji przed liftem ?
OK, jestem po rozmowie z ziomem i mechanikiem/elektrykiem z ASO- lusterka pasuja elegancko i nic nie trzeba pod wzgledem mechanicznym przerabiac. oczywiscie musicie miec komplet lusterek+ ten dzinks do sterowania :) aha i odlaczenie kierunkow z blotnikow obowiazkowo bo za duzy opor sie robi w ukladzie i wooolllnnoooo mrugaja kierunki :d
dzieki ziom :piwo2: jestes wielki :agent:
teraz sie trzeba zastanowic jak wypieprzyc kierunki u skasowac dziurki :)
to moze ktos wie jeszcze czy kiera ze sporta po lifcie podejdzie bez problemu do mojego d14z6 z przed?
ostatnio duzo rzeczy wymyslilem co mozna w mojej hance zmienic teraz tylko trzeba zbierac kase i realizowac :)
dzieki ziom :piwo2:
zawsze i wszedzie :d
Mi w ASO za lusterka do sedana z elektryczną regulacją krzyknęli 1000zł :/
to chyba nawet przyzwoicie biorac pod uwage ceny czesci w ASO... :d
podaj nr. nadwozia to spytam sie zioma za ile by mi to mogl sciagnac, albo nr czesci jesli masz
kiera pasuje bez problemu.
Właśnie zmieniłem na LED , pasują bez problemu a boczne ( najlepiej clear)
świecą z tą samą częstotliwością co w lusterkach.Jesteś lepiej widoczny.
Pozdr.
lukas-comp
09-12-07, 22:54
Mi w ASO za lusterka do sedana z elektryczną regulacją krzyknęli 1000zł :/
to tanio bo handlarze za uzywki wolaja po 400zl :D
odświerze troche temat bo mam pytanie, czy któs przerabiał lusterka manualne na elektryczne albo moze wie czy instalacja jest doprowadzona tak że mozna podłaczyć elektryki czy trzeba by ciagnąć cała instalacje ?
P.S troche z innej beczki czy ktoś wie czy progi które seryjnie były montowane w 5d po liftingu pasują do wersji przed liftem ?
podłączam się pod pytanko