Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Złączka diody

Goldeq
16-06-12, 08:25
Siemanko może ktoś sie orientuje czy złączka diody alarmu występowała we wszystkich budach czy tylko w poszczególnych ? w MA8 będzie ? mam seryjny centralny zamek bez alarmu

http://img834.imageshack.us/img834/951/xzcvxvc.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/834/xzcvxvc.jpg/)

Goldeq
17-06-12, 10:49
Prosze o odpowiedz :)

Gr4b3Q
17-06-12, 11:10
zdjęcie i ponowne założenie boczka to 20 min roboty, myślę że byłoby dużo szybsze niż czekanie na odpowiedź ;)

Goldeq
17-06-12, 11:14
trzeba jeszcze mieć gdzie :)

Gr4b3Q
17-06-12, 12:10
Operacja nie jest tak skomplikowana jak wymiana silnika, także sądzę że nie powinieneś mieć problemu ze znalezieniem ok. pół metra luzu po stronie drzwi, żeby te otworzyć i pogmerać śrubokrętem ;)

Chipsy2
19-06-12, 02:30
w Łodzi pozamykali centra handlowe czy jak bo nie rozumiem ? Jeśli się tylko chce to kawałek miejsca na taką operację się znajdzie. Mnie jak kiedyś męczyła ciekawość to zdejmowałem i zakładałem boczek pod M1 w Markach dowiedziałem się co chciałem i po 10-15 minutach był już na swoim miejscu .

Goldeq
19-06-12, 13:52
w Łodzi pozamykali centra handlowe czy jak bo nie rozumiem ? Jeśli się tylko chce to kawałek miejsca na taką operację się znajdzie. Mnie jak kiedyś męczyła ciekawość to zdejmowałem i zakładałem boczek pod M1 w Markach dowiedziałem się co chciałem i po 10-15 minutach był już na swoim miejscu .
Po:
1.Nie łódź tylko Białystok a 2 wole zrobić to pod blokiem niż w centrum handlowym .
2.Jeżeli nie masz nic do powiedzenia na temat ten co ja zapytałem to sie poprostu nie udzielaj , a że jesteś moderatorem to powinieneś pokazywać jak się powinno robić a nie pokazywać jak zaśmiecać forum .

w Ma8 nie ma złączki

Chipsy2
24-06-12, 08:30
miasto pomyliłem z Gr4b3Q a jeśli chodzi o zaśmiecanie forum to robisz to właśnie ty bo jak już doskonale większość wie samochodach tej marki w wyposażeniu były różne cuda. Jedni przy manualnych lusterkach mieli instalację pod elektrykę brakowało tylko wiązek w drzwiach a inni nie mieli jej wcale. Więc zdjęcie boczka zajmie sporo mniej czasu niż czekanie na odpowiedź 3 dni bo może się okazać że np 90% miało to czego szukasz a u ciebie tego nie będzie.