Zobacz pełną wersję : PROSZE O SZCZERA WYPOWIEDZ CO SADZICIE O TYCH RADIACH DVD/TV
CO SADZICIE O RADIACH PRODUKCJI CHYBA CHINSKIEJ CO UKAZALY SIE NA ALLEGRO MAJA DVD/TV 5.KANALOWY DZIWIEK DTS MOC 4X60 WATT JAK NA TAKIE PARAMETRY TO MUSI GRAC!!! JAK UWAZACIE ???
Może link do strony z allegro ??
i są montowane w tych chińskich mercedesach, co mają klocki hanulcowe z drewna..
Nic tylko, brać!
po pierwsze to wyłącz CAPSLOCK!!!! :bicie:
po drugie to jak napiszą na radiu 4x100W to też w to uwierzysz?
to ze jest montowane w chinach to nie znaczy ze nie gra!!! jest poprostu bez firmowe na podzespolach sanyo i panasonica ma 4calowy dotykowy wyswietlacz DTS I INNE funkcje dotyczace o dobrym dzwieku to radio w alpine kosztuje 3tysiace bo placi sie za marke wiem ze china kazdemu sie kojzay zle ale otworzcie oczy i poczytajcie co to radio kryje w sobie i prosilem o szczera sprawdzona wypowiedz !!!!!
[ Dodano: Pią 03 Sie, 2007 ]
przesylam link do tego radia http://www.allegro.pl/item219062291__dotyk_lcd_4_dvd_divx_mp3_bluetooth_ dvb401_.html
[ Dodano: Pią 03 Sie, 2007 ]
przesylam link do tego radia http://www.allegro.pl/item219062291__dotyk_lcd_4_dvd_divx_mp3_bluetooth_ dvb401_.html
Wszystko zależy do czego to ma służyć ?? ??
1) do słuchania muzyki w czasie jazdy?
To lepiej sobie kupić normalne dobre radio, a za tę kasę to masz już Alpine i to nie 1, a co najmniej 3 poziom, i naprawdę będzie fajniej grało i bardziej sprawdzone.
2) do oglądania filmów ?
A kto je będzie oglądał? Chcesz je w czasie jazdy oglądać? Dzieci (jeżeli masz) na pewno nie zobaczą nic na takim wyświetlaczu. Pasażer obok? Gwarantuję Ci, że będziesz miał dosyć, i będziesz wolał posłuchać muzyki, niż filmu, na który nie możesz patrzeć, bo prowadzisz.
Chcesz oglądać film na postoju? Naprawdę wygodniej na normalnym ekranie niż tłamsić się w samochodzie.
3) na podryw ??
Jest szansa, że będzie działać ;)
Podsumowując, jakbym miał wkładać DVD do auta to już z większym ekranem (osobny albo wysuwany) bo takie coś uważam bez sensu jest.
nowy kubi dzieki za wypowiedz wlasnie sia zastanawiam nad alpina albo tym zbajerowanym chinskim cudem techniki a co powiesz jesli to radio gra w sensie muzycznym tak jak alpina nie chodzi mi teraz o bajery porownajmy sam dzwiek jak uwazasz jest lepsze czy gorsze???
do alpiny to raczej duuużo mu będzie brakować, ale to chyba nie do mnie było pytanie
Niewiele po moim uważaniu, bo nie słuchałem, ale nie wierzę, że chińszczyzna no name, która jeszcze ma nawtykane gadżetów gra tak jak markowy dobry model alpine. Sam mam alpine, i dla mnie zadne sony, jvc, ani panasonic tak nie gra a co dopiero chinskie noname. Płaci się nie tylko za markę, marka to też jakość.
kolega takie coś kupił i :
wyglada dziwnie.. bo jest duze i dziwnie wystaje..
ekran słabej jakości.. i mało co w nim widać..
jakoś dzwieku jest straszna... jak masz pod to podpiete 2 stare lipne głośniki to roznicy i tak nie ma.. ale jeśli chcesz podlaczyć coś sensowniejszego to odpuść sobie...
ps. tez kiedys o tym radiu myślalem ale po oględzinach u kumpla szybko przestalem
ODRADZAM....
chcialbym pod to podlaczyc jakies JBL albo POWER BASsY itp. to jak uwazacie to radio ich nie pociagnie odezwa sie czy nie????? co jest wkoncu najwazniejsze radio czy porzadne glosniki???!!!!!!
[ Dodano: Sob 04 Sie, 2007 ]
jeszcze jedno a jesli alpine to jaki model do 900zł
chcialbym pod to podlaczyc jakies JBL albo POWER BASsY itp. to jak uwazacie to radio ich nie pociagnie odezwa sie czy nie????? co jest wkoncu najwazniejsze radio czy porzadne glosniki???!!!!!!
Ja odnoszę wrażenie, że ty niezależnie od wszystkiego chcesz usłyszeć od nas, że to radio jest mega-za***iste. Przecież napisałem ja, a przede wszystkim napisał kolega, który tego słuchał, ile to w jego ocenie jest warte. Zeby grało musi być i dobre radio i bardzo dobre głośniki.
jeszcze jedno a jesli alpine to jaki model do 900zł
A to już wejdź na allegro i zobaczysz, które są do 900, bo oznaczenia i kosmetyka się zmienia. Jak patrzyłem to najniższa seria była za 500 z groszami, druga od 700 z kawałkiem, więc do kwoty 900 możesz się załapać na 3 level. Ale i drugi w zupełności wystarczy a resztę dołóż do głośników (ja mam najniższy model i też jest rewelka). A konkretny model to już sobie dobierz do Twoich kolorków, podświetleń itd.
CO SADZICIE O RADIACH PRODUKCJI CHYBA CHINSKIEJ CO UKAZALY SIE NA ALLEGRO MAJA DVD/TV 5.KANALOWY DZIWIEK DTS MOC 4X60 WATT JAK NA TAKIE PARAMETRY TO MUSI GRAC!!! JAK UWAZACIE ???
sa Duuuu....y
jak napisze jeszcze z 5 osob to kolega nie bedzie juz napalony ;)
Ano, ze sa do dupy. jak juz wydac 900 stowek to z sensem. W cenie tego chinskiego patalajstwa mozesz z glowa skompletowac niezle audio. Poszukac na allegro, wyczaic uzywane glosniczki. Ja kupilem w ten sposob 2xJBL gto na przod i 2Xinfinity referrence, do tego jak bylem po maty wygluszajace koles w warsztacie mial fajnego alpina za 5 stowek. Nowka sztuka, zawodnik montowal cale audio i zostawil te radio w rozliczeniu. Nie kupilem bo z kasa krucho ale tak licze, ze 900 by wyszlo.