Zobacz pełną wersję : kontrolka długich świeci sie lekko po wymianie kostek
nie znalazłem odpowiedzi na podobny temat ale może ktoś miał cos takiego, po wymianie kostek w światłach przy włączeniu świateł krótkich zaczeła mi się lekko świecić kontrolka mówiąca o włączeniu długich, światła działają prawidłowo, kostki przynajmniej tak mi sie wydaje podpiąłem dokłądnie tak jak poprzednio, po włączeniu długich kontrolka pali sie już w pełni a nie tylko lekko i już teraz nie wiem czy wcześniej nie zauważyłem że tak sie lekko świeciła sygnalizujac włączenie świateł czy też mam teraz gdzieś przebicie ?
podejrzewam, że wcześniej nie zwróciłeś na to uwagi. STawiam na jakieś prześwietlenie przez deskę rozdzielczą od innej żarówki
sprobuje się jeszcze temu przyjrzeć ... dla pewności odłącze może kostki od żarówek i zobacze czy wtedy widać bo raczej w sztuce podmiany kostek nie zrobilem blędu
ciężko coś z tym sknocić. Jakbyś miał problem to się odezwij na GSM - ja teraz popołudniami grzebię po pracy w aucie żony więc siedzę w garażu i może coś będę w stanie CI pomóc :) A daleko nie masz ;)
A może to kanadyjska wersja i ma światła jazdy dziennej, po odpaleniu silnika zaczynają lekko świecić. To standard - ja tak mam, ale nie ruszam, bo jak zapomne włączyć światła to i tak wygląda jakby były zapalone.
no raczej nie kanadyjska bo kupiona w polsce w salonie i nie sądze żeby takie sprzedawali a poza tym przed wymianą kostek chyba podkreslam chyba tego nie było