PDA

Zobacz pełną wersję : Montaż rozpórki- JAK?

Gajos90
30-05-12, 21:09
Cześć.
Otóż chcę zainstalować w aucie górną przednią rozpórkę OEM i już słyszałem 2 opcje montażu:
- jedni mówią że auto trzeba podnieść
- drudzy zaś mówią ze na aucie stojącym na równej nawierzchni

Jak to w końcu jest????

PIMPEK_EJ2
30-05-12, 22:42
Ja akurat swoją podnosiłem, odpuścił bym sobie oemową rozpórkę ogólnie i poszukałbym czegoś innego. No chyba że ma tylko wyglądać

birchie
30-05-12, 22:54
odpuścił bym sobie oemową rozpórkę ogólnie i poszukałbym czegoś innego. No chyba że ma tylko wyglądać

Faktycznie za dużo nie daje. Za to OEMową dolną rozpórkę polecam z czystym sumieniem :D

PIMPEK_EJ2
30-05-12, 23:23
Za to OEMową dolną rozpórkę polecam z czystym sumieniem
Muszę sprawdzić:)

Gajos90
31-05-12, 00:11
to jaka rozpórka bedzie lepsza?, zalezy mi zeby byla w dobrych pieniadzach i normalna a nie jakieś złota albo carbon:p
może być taka?
http://www.racingfactory.pl/rozporka-tylna-honda-civic-96-00-id-181.html

Budziniak
31-05-12, 00:29
odpuścił bym sobie oemową rozpórkę ogólnie i poszukałbym czegoś innego. No chyba że ma tylko wyglądać no akurat oem rozpórka z vti jest brzydka i jest zwyczajnym kawałem stali który spełnia swoje zadanie wystarczajaco. Montowali ją seryjnie do civic-ów i napewno jest lepsza od tych skręcanych tworów z chińskich fabryk. Masa ludzi ma takie zamontowane i pierwszy raz czytam zlą opinię na jej temat.

SCKAPE
31-05-12, 00:40
też mam OEM-ową, nic nie odczółem po montarzu ale pewnie przez moją seryjną dobitą zawiechę...
tak czy siek chciałbym sie dowiedzieć dlaczego niby jest lipna, bo też pierwszy raz taką opinie słyszę....?

Mallus
31-05-12, 00:43
Luknij tu www.staffa.pl mam ich rozpórki i są naprawdę ok

woPo
03-06-12, 20:15
Podnieść przód, montować, opuścić.