Zobacz pełną wersję : Na co zwrócić uwagę?
Planują zakup odtwarzacza cd/mp3, obecnie mam cd grundiga i szlag mnie trafia bo na kazdej dziurze mi przerywa (mam obnizone zawieszenie), dlatego NAJWAZNIEJSZE dla mnie jest to aby w nowym sprzęcie nie było tego problemu. Planuję wydać do 500zł.
Na co zwracać uwagę przy wyborze radia (jakie funkcje), albo jaki model polecacie. Podekreslam ze podstawa to brak tego przerywania na nierównościach.
Dzięki za pomoc.
ja moge dodac tyle ze z czego zauwazylem to JVC tez sa strasznie przeczulone na nierownosci drogowe.
wczesniej mialem pionieera i bylo ok, teraz mam bloupunkta i tez nie pamietam czy mi kiedys przeskoczyl :)
kup coś z wyjściem USB i pendrive.na 1000% nie będzie przerywać :)
ja mam pioneera, i takie cos jak przerywanie jest dla mnie zupelnie nie znanym zjawiskiem :D zawsze gra :D
Dokładnie tak, ja mam już obecnie trzeciego Pioneer'a w aucie i nigdy żaden z nich mi nie przeskoczył.
przy odtwarzaniu CD Moje CDA9855 potrafi się zgubić, ale zawias mam betonowy i opony o profilu 40... ;) mp3 nie skacze. Także jako, że mój sprzęt nie należy do najmarniejszych to przygotuj się, że na twardym zawiasie każde CD Ci przeskoczy. Przy muzie skompresowanej jest inny tryb odczytu i bardzo ładnie się buforuje. Co prawda jakość gorsza, ale w trakcie jazdy można słuchać :)