PDA

Zobacz pełną wersję : KYB Ultra SR

jozek_marek
15-05-12, 14:41
Cześć!
Nie wiem, czy nie potrafię szukać, czy coś ze mną jest nie tak...
Napaliłem się na model z tematu, jednak nie znalazłem tych amorów do 6gen!
Spotkałem się z nielicznymi userami, którzy mają ten amor w swoim aucie ale w necie nie znalazłem tych amorków na sprzedaż. Na stronie Kayaby jedyny model to Excel (do 6gen).
Czy dostępne są Ultra SR do EJ9? Nie chce mi się wieżyć, że Kayaba nie produkuje do 6gen Ultra SR!
Czy są modele amorków z 5gen, które pasują do 6?

Andrew98
15-05-12, 14:58
ja ostatnio zakupiłem takowe ale do V gena do VI musiałbym sprawdzić czy są

kjmuszek
15-05-12, 15:06
Ja mam KYB Ultra SR na tyle , a kolega nyndz sprzedawał te amorki na przód do 6g , więc jak widać są.

karas
15-05-12, 15:08
do VI gena nie sa niestety dostepne ale:
przednie pasuja z V gena roznia sie tylko tym ze maja mocowanie na przewod hamulcowy , tylniez z V gena nie pasują do VI gen p&p poniewaz mają za szerokie widełki ale jest pare osób na forum ktore maja je zamontowane wlasnie do VI gena ( nie wiem czy zmieniali tulejki w wahaczu dolnym na szersze czy tez dawali jakies podkładki )

jozek_marek
15-05-12, 15:35
no właśnie... Podobno komfortem idą łeb w łeb z koni str a w Autolandzie mam max możliwe zniżki i takiego KYB na tył mogę ogarnąć za 200zł/szt (do 5gen). Wydaje mi się, że cena jest spoko ;) a właśnie na tyle wysrał mi się jeden...

Boniek87
15-05-12, 15:58
odezwij się do użytkownika elemenateur, on je miał w ofercie i ja do 5 gena od niego brałem. Cenowo też było bardzo dobrze ale to na pw jak cos

jozek_marek
15-05-12, 17:29
Może wypowiedzą się użytkownicy KYB Ultra w EJ9? Jak obeszliście "szersze widełki" z tyłu?