Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Dziwny pomysł

DZJC
14-05-12, 21:04
Witam ostatnio oglądając Nieustraszonego naleciała mnie dziwna myśl "jak wyglądał by mój civic z taką pulsującą listwą lee jak ma K.I.T.T. " po gadałem trochę z kumplem jest to do zrobienia do tego dam grill Type-R ale dręczą mnie pytania, co o tym sądzicie? czy ktoś z forum wpadł na ten pomysł i jak ma się do tego polskie prawo czy koledzy policjanci by się do tego nie przyczepili ?

Goldeq
14-05-12, 21:07
eee... ? wszystko dobrze ? . Chyba nie za bardzo to ludziom by się spodobało , ale samochody się robi pod swoje upodobania i dla siebie :)

acivic
14-05-12, 21:09
EEEEEEEEEEEEEno,spoko,tylko czarnego Civa musisz mieć:p

DZJC
14-05-12, 21:09
heh tak jak mówię jest to tylko dziwna myśl która pewnie i tak nie wejdzie w życie ale zawsze można zostawić temat by inni wpisywali swoje dziwne pomysły które rozważają

pablo_020
14-05-12, 21:13
I do tego skrzydła batmana.

DZJC
14-05-12, 21:13
heh o tym nie myślałem

HEH no racja czyli odpuszczam nie będę civica przemalowywał xD

pablo_020
14-05-12, 21:14
może warto?
Zawsze można zrobić srebrnego Nieustraszonego... tego przecież jeszcze nie było.

DZJC
14-05-12, 21:15
nie zdecydowanie nie

może warto?
Zawsze można zrobić srebrnego Nieustraszonego... tego przecież jeszcze nie było.

heh no w sumie ale wiesz taki srebrny to nie to samo :P

RazoR91
14-05-12, 21:47
Witam ostatnio oglądając Nieustraszonego naleciała mnie dziwna myśl "jak wyglądał by mój civic z taką pulsującą listwą lee jak ma K.I.T.T. " po gadałem trochę z kumplem jest to do zrobienia do tego dam grill Type-R ale dręczą mnie pytania, co o tym sądzicie? czy ktoś z forum wpadł na ten pomysł i jak ma się do tego polskie prawo czy koledzy policjanci by się do tego nie przyczepili ?

Mama wie że ćpiesz ?:rolleyes:

:p

DZJC
14-05-12, 21:55
[QUOTE=RazoR91;1653062]Mama wie że ćpiesz ?:rolleyes:

:p[tłumaczył się nie będę bo winni się tłumaczą ale wiesz ludzie w moim wieku mają rożne dziwne pomysły

Gr4b3Q
14-05-12, 22:46
Miśki się na 100% przyczepią i podciągnął jako dodatkowe oświetlenie auta tak jak np. neony.

sasiad00
15-05-12, 00:09
kolega na górze ma racje co do policji.
Jeżeli chodzi o sam pomysł to osobiście jestem zdania, że taka modyfikacja pszeszła by na mocno zrobionym aucie, jako poprostu taki bajer. W seryjnym civicu wygladało by to raczej głupkowato, ale to tylko moje zdanie. Oczywiście nie musisz jezdzic na tym włacznym non stop. I tak jak już powiedział ktoś wcześniej, kazdy robi auto pod siebie i nie wszystkie hondy muszą byc takie same, pzdr!

malinkie
15-05-12, 12:00
Ja widziałem kiedyś Skodę Octavię srebrną z takim czymś.

DZJC
15-05-12, 12:35
wiadomo modyfikował ją będę ale to jest tylko taki pomysł który naleciał mnie podczas oglądania nieustraszonego na pewno dam neony i czerwone dodatki a ta listwa led z przodu to tak tylko mnie naleciało żeby was zapytać

kjmuszek
15-05-12, 12:39
Czerwonego oświetlenia z przodu auta nie wolno posiadać , więc na bank by się miśki przyczepili ;)

DZJC
15-05-12, 17:45
Czerwonego oświetlenia z przodu auta nie wolno posiadać , więc na bank by się miśki przyczepili ;)

W takim razie listwie led dajemy kategoryczne NIE

kjmuszek
15-05-12, 18:16
Odradzałbym jakiekolwiek dodatki świecące na zewnątrz auta , różnie z tym bywa. Nawet ostatnio była cupejka 6gen w "uwaga pirat" z paskami ledowymi :D

DZJC
15-05-12, 22:11
Mhm kurde szkoda planowałem w przyszłości neony założyć ale chyba ten pomysł przejdzie do historii

Dario022
15-05-12, 23:16
ahahahah sorry za offtop, ale poprostu spadlem z krzesla jak przeczytalem temat :D dobra beka ;p

kjmuszek
15-05-12, 23:56
Mhm kurde szkoda planowałem w przyszłości neony założyć ale chyba ten pomysł przejdzie do historii
również niedopuszczalne i myślę że przez żaden patrol by nie przeszło :)
PS :Nie oglądaj już więcej filmów ani nie graj w NFS-a , taka dobra rada

maciu$
16-05-12, 00:25
Przyklej dodatkowy stop z przodu, taki szeroki z giełdy samochodowej, jak Cię zatrzymają to przynajmniej będziesz miał wytłumaczenie, że ostrzegasz o swoim hamowaniu tych z naprzeciwka :p
Przypominam tylko, że promowanie Marichuaniny i innych takich jest w Polsce karalne :cool:

MikeFoto
16-05-12, 09:49
Zaninstaluje sobie jeszcze w telefonie to:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vinwap.kitt&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS52a W53YXAua2l0dCJd

DZJC
16-05-12, 18:26
Heh wiedziałem że będzie beka ale nie że aż taka :P

ziem
16-05-12, 18:44
Swoją drogą kiedyś sam sobie myślałem żeby coś takiego wstawić w grill i podpiąć pod centralny zamek, ale to było dawno i w oplu ;)

DZJC
16-05-12, 18:56
nie ja tak sobie tylko pomyślałem ale tak jak mówię temat zapoczątkowałem może ktoś pochwali się jeszcze swoimi dziwnymi pomysłami

Son - Goku
16-05-12, 23:10
sprzedać swoją hanie. . .

DZJC
17-05-12, 18:05
No to faktycznie dziwny pomysł chyba że naprawdę nie miało by się wyjścia

Maskunt
17-05-12, 19:34
Oj przesadzacie, jasne, że jazda z tym na co dzień to wiocha jak się patrzy, ale żeby pośmiać się na spotach/zlotach... Wszystko kwestia dopasowania. Większość robi po spodniach jak widzi jdm, a to na prawdę nie jest jedyny słuszny styl i można zrobić samochód ze smakiem jdm'u nie dotykając. Uprzedzając: ja sobie swojego samochodu nie wyobrażam docelowo w innym stylu niż "lekko dłubnięty jdm" ale to nie oznacza od razu, że wszystkie samochody muszą takie być.

DZJC
19-05-12, 16:57
Tomek dobrze powiedziane przed rozpoczęciem prac nad swoją Hondą zauważyłem ze sporo ludzi do srebrnego civica daje czarny mat lub kolor niebieski ja postaram się zrobić czerwone wstawki póki co szukam emblematu czerwonego tylko nigdzie nie mogę znaleźć takiego jak mnie interesuję. Jeśli chodzi o JDM sam uważam że to jeden z lepszych wyborów jeśli chodzi o stylizację civica ale zawsze można zrobić lekki miszmasz i może wyjdzie z tego coś interesującego.

Dario022
20-05-12, 10:55
Tomek tak z ciekawosci zapytam, niby jaki styl reprezentuje zjeba*** podswietlenie grilla?

Maskunt
20-05-12, 12:00
Taki jaki ma się podobać właścicielowi. Dla mnie na przykład stickerbomb to jedna z gorszych rzeczy, które można zrobić Hondzie i uważam to za mega wiochę, a jednak jest spora grupa, której się to podoba.

DZJC
20-05-12, 20:02
Tomek tak z ciekawosci zapytam, niby jaki styl reprezentuje zjeba*** podswietlenie grilla?

Po pierwsze bez nerw po drugie czytaj wątek dokładnie to był DZIWNY pomysł napisałem go żeby zacząć temat po 2 to podświetlenie nie wejdzie w życie co też już pisałem.

Tomek co do stickerbomb fakt w Hondach mi się to nie podoba zresztą akurat to mi się wogólę nie podoba ale jednak ten styl ma sporą rzeszę fanów

pobo22
20-05-12, 20:36
[QUOTE=DZJC;1652997]Witam ostatnio oglądając Nieustraszonego naleciała mnie dziwna myśl.../QUOTE]

czy jest na sali lekarz ?

chociaż cofając wstecz mi się podobały bad look w hondzie :p
zrób sobie dla zabawy a później sam ocenisz czy fajne....

DZJC
20-05-12, 21:27
lekarza nie ma ale tak jak pisałem zrobić nie zrobię fakt że dla beki można by się pobawić lecz póki co mam inne priorytety , a takie coś można by wyprbować na innym autku srebrny kolor nie pasuje

Dario022
20-05-12, 22:38
akurat stickerbomb moze fajnie wygladac jak zrobisz wlasna kompozycje, a nie kupisz gotowca na allegro :)

DZJC
20-05-12, 23:33
możliwe ale zauważ że większość jeżdżących autek z tym bajerem jest robiona z gotowców kupi jakąś kompozycje właśnie na allegro i nakleja a fakt jak ktoś pomyśli to wyjdzie coś fajnego z tym że nie jestem fanem mogę pochwalić bo nieraz wygląda fajnie ale to nie mój gust