Zobacz pełną wersję : zgubiony kluczyk, problem z imobilizerem
Witam
Zgubilem kluczyk zostal mi tylko czerwony ktorym nie odpalem fury.
Co robic ???
Sunstrider
11-05-12, 11:45
A co w przypadku gdy nie mam czerwonego klucza? Da się dorobić z tego do odpalania zamiennik?
A co w przypadku gdy nie mam czerwonego klucza? Da się dorobić z tego do odpalania zamiennik?
to samo pytanie bo mam tylko jeden kluczyk
michalekbmw
11-05-12, 12:13
tak jest mozliwosc jezeli zaklad dorabiania kluczy ma nowy typ komputera kodowego z tego co pamietam to do przedliftu mozna bylo bez problemu dorobic kluczyk zamiennik z czarneego natomiast w wersjach poliftowych wprowadzono zmienne kodowanie immo i tylko z klucza czerwonego mozna bylo zrobic zamiennik koszt dorobienia w warszawie klucza zamiennika z immo w wersji przedliftowej 150zl w wersji poliftowej kolo 250zl
pozwólcie że podepnę się do tematu też mam właśnie problem ze zgubionym kluczykiem z tym ze nawet nie mam czerwonego .Mam możliwość kupienia zestawu kluczyków z ecu i imobilizerem z wersji D14A3 ,ja posiadam D14A4 .czy jest jakaś różnica miedzy tymi kompami
Jakis pechowy ten 13 bo tez zgubilem jedyny kluczyk jaki mialem:/ co robic i jakie koszta dorobienia? EKJ6 97r
koszt dorobienia w warszawie klucza zamiennika z immo w wersji przedliftowej 150zl
Castorama jerozolimskie dorobiłem za 80 zł, oczywiście imo zakodowane
Ja obecnie jestem w czestochowie. Mam immo i zadnego klucza, ale jestem wku... auto potrzebne, jutro musze jechac polskimbusem.