Zobacz pełną wersję : Lusterka z kierunkami do CIVIC VI Coupe
Witam . Chcę do swojej Civic zamontować lusterka z kierunkami i jeżeli się da to najlepiej jak by były jeszcze składane elektrycznie :) Od jakiego auta można przeszczepić takie lustra ? :D Może ktoś już to robił ? Proszę o rady :)
będą,są odpowiednie adaptery.ktoś jakiś czas temu chciał sprzedać za marne grosze.aaaaaaaa i wiedz że to będzie ANTYTUNING!
i słabo w nich widać:p
Zgadza sie - slabo widac, w ogole sa jakos krzywo skonstruowane i zeby cos widziec, trzeba tak ustawic szklo, ze az wylazi z obudowy. Ale nie ma alternatywy z migaczami, wiec je mam :-)
P.S. Pytales o koszt oklejenia auta folia - 3200, jest o tym w moim temacie.
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
ok, dzięki . Twoje składają sie elektrycznie ?
będą,są odpowiednie adaptery.ktoś jakiś czas temu chciał sprzedać za marne grosze.aaaaaaaa i wiedz że to będzie ANTYTUNING!
i słabo w nich widać:p
Czemu ANTYTUNING ? :P .. W sumie na migaczach aż tak bardzo mi nie zależy, głównie aby można było składać automatycznie . Już pare razy ktoś na parkingu złamał mi lusterko, bo nie zawsze chciało mi się składać i z tą te moje upodobanie :)
No to zły wybór, nie składają się wcale. Mają jedynie sprężyny, które powodują, że w razie stuknięcia/zgięcia do tyłu nie łamią się (przynajmniej teoretycznie).
"Antytuning" dlatego, że to jeden z najbardziej znienawidzonych gadżetów przez ortodoksów na tym forum. :p
Lusterka składane elektrycznie to chyba tylko jakieś megarzadkie z JDM.