Zobacz pełną wersję : Co wiecie na temat firmy Jakoparts ?
Witam kupilem do mojego civica ej9 popme wody firmy Jakoparts Herth+Buss za ktora mnie skasowali 55 euro, czy ktos mial doczynienia z ta firma bo pasek tez kupilem tej firmy i jest na nim napisane MITSUBOSHI i sie waham czy to zakladac bo malo w internecie na temat tej firmy a moze wy macie jakies doswiadczenie z tymi czesciami i moglibyscie sie wypowiedziec na temat jakosci ich produktow?
Jakoparts to tylko pakowacz, w pudełku możesz trafić na części porządnej firmy jak i gorsze, zależy jak leży ;)
wlasnie zauwazylem ze na pompie jest napis GMB z tego co czytalem to raczej dobra pompa, a ten pasek MITSUBOSHI sie nada ?:rolleyes:
Nada, to są bardzo dobre paski :)
A gdzies byl temat ze paski mitsuboshi sa wadliwe i cos tam sie z nimi dzieje.poszukaj na forum ;)
http://www.civicklub.pl/forum/showthread.php?123261-UWAGA-na-paski-MITSUboshi
kurde chyba nie bede zakladal tego paska, jakiej firmy paski polecacie?
MadSkillz84
05-05-12, 23:07
Ja śmigam od 10 tysi na mitsuboshi i jest dobrze,a 50% mojej jazdy to do odcinki,pasek w takim samym stanie jak zaraz po kupnie,tydzień temu regulowałem zaworki to i pasek obejżałem,wszystko git.
Dzisiaj miałem w ręku pasek conti z rumuni -masakra ,nie zamontuje takiego gów@# nikomu do autka.Mitsuboshi to nie Mitsubischi .W Holandii też robię przy autach i jak zapytałem o tą firmę,w magazynie, to byli bardzo zdziwieni .Rozrzad montuję na conti ,japońskich om ze sprawdzeniem kraju w którym powstał.
Ja zawsze stosuje paski Gates i nigdy nie bylo z nimi najmniejszych problemow,polecam
smialo zakladaj ten zestaw,handlowalem mitsuboshi 8 lat,sam na tym jezdze i nigdy nie mialem z tymi paskami problemu