Zobacz pełną wersję : Docisk czy tarcza???
Panowie mam problem z D15Z6 mianowicie ciężko wchodzą biegi, pedał gazu jest miękki pod koniec auto gdy ruszy po delikatnym wciskaniu pedału gazu normalnie idzie do 1.5 rpm pożniej zaczyna się już ślizgać, obroty rosną a prędkość już nie co mogło dać ciała tarcza czy docisk??? Druga sprawa w d15z6 koło zamachowe jest 200mm czy warto założyć 212mm???
Warto założyć 212 i od razu odchudzić chociażby u otoczaka do okolic 4,5kg. Jak się nie mylę to sprzęgła pod 212mm też są troche tańsze niż ppod 200mm.
Ciala mogło dać wszystko - nawet wysprzęglik albo pompka sprzęgła. Póki nie rozbierzesz to się nie dowiesz akurat.
Warto założyć 212 i od razu odchudzić chociażby u otoczaka do okolic 4,5kg. Jak się nie mylę to sprzęgła pod 212mm też są troche tańsze niż ppod 200mm.
Ciala mogło dać wszystko - nawet wysprzęglik albo pompka sprzęgła. Póki nie rozbierzesz to się nie dowiesz akurat.
Nie mylisz się panie są tańsze i to prawie o połowe ceny hehe a masz jakiś namiar na Otaczaka bo jego konto na allegro jest zawieszone. Jutro wyciągam skrzynie to się okarze, dam znać jaki wynik...
Owszem, mam :)
otoczak7@gmail.com
Owszem, mam :)
otoczak7@gmail.com
podziękował :D
Mam pytanie czy jak zaloze zamach 212mm zamiast 200mm to rozrusznik podejdzie plug and play czy trzeba cos zmieniac?
skolopendra
04-05-12, 09:00
rozrusznik podejdzie plug and play
tak
Krotko i na temat dzieki :)