PDA

Zobacz pełną wersję : Sztukowanie wykładziny bagaznika Sedan 99r. z coupe

dobul
19-07-07, 10:58
Witam,
W moim Civie sedaniku 99 r. od początku brakowało jakiejkolwiek wykładziny w bagażniku :), była tylko pilśniowa, nieładna płyta. Ostatnio postanowiłem wziąść sie za to i pozyskać wyposażenie bagażnika z jakiegoś rozbitka. Niestety nie mogę w Poznaniu trafić takowego od dłuższego czasu, ale pojawiają się Coupe na części. I tu moje pytanie: czy ktoś sprawdzał, albo ma jakieś rysunki bagażaników, dzięki którym mogłbym stwierdzić czy wykładzina (oczywiście tylko podłoga) z Coupe będzie pasowała do Sedana ? I oprócz wykładziny także te wszystkie rzeczy, leżą koło koła zapasowego :)
Pozdrawiam

Rikoo
19-07-07, 11:11
powinno pasowac gdyz sedna i kupa maja te same dlugosci ale najlepej jest jak sobie podjedziesz i przelozysz i bedziesz wtedy na 100% pewny

dobul
19-07-07, 11:43
Ok, dzięki wielkie za pomoc, dzisiaj jadę i spróbuje pozyskać ta z coupe w takim razie
Pozdrawiam

Bodzlo
19-07-07, 18:40
Jak już jesteśmy przy temacie sedana :) to macie jakąś wykładzine lub plastyk na klapie ,bo nie wiem czy mi coś brakuje czy tak wszystkie mają

shamet
19-07-07, 19:20
mój ma gołą klapę, więc pewnie tak ma być, skoro jest nas już 2-ch :)

Bodzlo
19-07-07, 19:23

hmm :) to pewnie będzie jeden mniej bo ja tego tak nie zostawie :d musze wyknuć porządna podłoge i coś na tą klape

shamet
19-07-07, 23:19

hmm :) to pewnie będzie jeden mniej bo ja tego tak nie zostawie :d musze wyknuć porządna podłoge i coś na tą klape

Jak już coś uknujesz, to zrób fotki. Może będziesz miał naśladowców :)

dobul
26-03-08, 11:33
Informacyjnie - żeby wątek był kompletny - wykładzina z coupe po małych przeróbkach pasuje idealnie :) - pozdrawiam