Zobacz pełn± wersję : purchle/b±ble na masce pod lakierem
Maske miałem wymienian± i malowan± półtora roku temu jako¶ pod koniec zeszłej zimy.
To raczej nienormalne żeby w takim czasie robiły mi się purchle pod lakierem? Co może być przyczyn± tego?
Nie widzę żeby gdzie¶ był pocz±tek np. od odprysku, ewidentnie jest pod lakierem.
http://img152.imageshack.us/img152/1802/dscf0115r.jpg
Yyy chu;;) e malowanie?
Ew slabej jakosci zamiennik
Maska używana był±, nie żaden zamiennik
Provokator
01-05-12, 22:33
chu*owy lakiernik .. zle przygotowal powierzchnie przed malowaniem albo troche rudy zostawil i to zrobilo swoje ,
ja swojego o takie rzeczy teraz gnebie
Wygl±da na korozję,ale żeby się przekonać musisz b±bla ¶ci±ć ostrym skrobakiem.I nie masz co się zastanawiać ,bo to będzie się powiększać.
rdza. kiepskie przygotowanie procentuje o wiele wcze¶niej
stawiam na zle przygotowanie. tylko powtórne malowanie.
Dzięki, będę musiał do lakiernika podjechać, i zobaczyć co on na to.
pewnie powie, ze to nie jego wina i ten typ tak ma bo stare auto i w ogole po co to ruszac... jakby jednak pomalowal, kup sobie bolla do konserwacji profili zamknietych i te okolice wypsikaj od srodka, zawsze pomoze, bo robi to powierzchnie tlusta i "wypychajaca" wode
Provokator
04-05-12, 10:24
przed malowaniem nie mozna konserwowac auta ...
przed malowaniem nie mozna konserwowac auta ...
Nikt tu nie sugerował konserwacji przed,tylko po lakierowaniu.Lakiernicy rzadko bawi± się w konserwację ,ale trawiaja się wyj±tki.