Zobacz pełną wersję : M-Tech ?
wg mnie jest glosny i z wkladka i bez, sam takowy posiadam.
wg mnie jest glosny i z wkladka
co ty tam wiesz, cicho jest... przy 2k rpm ;)
kupić, montować i śmigać
ten z aukcji to jest stary m-tech, bedzie darl morde. teraz zmienil sie rodzaj wypelnienia. uderz do ssgarage, na pewno pomoga w tym temacie, montuja u siebie tylko tlumiki m-tech. zamowisz sobie duzy koncowy oem look z jedna komora i po problemie.
np. taki
http://img478.imageshack.us/img478/3737/resizeofzdjcie224nf2.jpg
i na innym samochodzie:
http://img508.imageshack.us/img508/4193/clipboard01na4.jpg
ps.
wszystkie n1 style beda glosne. no chyba, zeby caly czas jezdzic z silencerem.. ale chyba nie o to chodzi?
masz jakis adresik na ten ssgarage ?
ale mi sie podoba mugenik :aloha:
geez, "mugenik" wyglada zupelnie inaczej, ale nie chce mi sie tlumaczyc, bo bylo juz o tym zylion razy. pisalem wyzej, ze taki jak chcesz nie bedzie cichy - poza jazda z silencerem.
adresik chyba najprosciej wpisac w ten sposob: www.ssgarage.pl
ten co Markos pokazal bedzie cichszy od takiego z wkladka.
wkladke mozna zgubic, niedokrecona brzmi fatalnie, a dokrecona tez potrafi wpasc w rezonans i to niezaleznie od firmy (te tlumiki zostaly stworzone zeby jezdzic bez wkladki). no i przy wkladaniu i wyciaganiu sailencera z tlumika zawsze mam upiepr... pobrudzone rece. sailencer owiniety w szmatce (zeby nie ufajdal wszystkiego dookola) lezy gdzies w samochodzie.
ogolnie polecam to co Markos pokazal.
Ja w tej chwili pewnie bym wlasnie ten wybral, tymbardziej ze naprwde ladnie wyglada :) .
A ma ktos moze jakis dzwiek nagrany jak ten nowy M-tech gada.
nagrywane dzwieki sa nic nie warte, bo kamery/telefony zwykle obcinaja pasmo i nie slyszysz tak na prawde jak to brzmi
zeby nie bylo, ze nie chce pomoc - dzwiekow swojego tlumika po prostu nie mam, ale nimi raczej nie nalezy sie sugerowac, bo poprosilem o calkowicie przelotowy tlumik (2.5"), wiec pod obciazeniem wcale nie jest cicho :lol: podczas kruzingu ze stala predkoscia na obrotach wyzszych niz 2500rpm w ogole go nie slychac. dopiero jak sie nacisnie zaczyna grac - im mocniej naciskasz, tym glosniej gra :afro:
jak cenowo wyglada w ssgarage ten m-tech co pokazales zdjecia Markos ? z zalozeniem oczywiscie ,
racja - dzwiek nagrany nie przyblizy oryginalnego odglosu ...
a jest wogole jakis mugenik cichy , moze byc firmowy i pieniązki tez na niego sa takze cena tez moze byc rozna :aloha:
co sadzicie o supersprintach ?
jak cenowo wyglada w ssgarage ten m-tech co pokazales zdjecia Markos ?nie wiem, bo robilem kompletny wydech z dwoma tlumikami. telefony masz na stronie, jest tez link do forum, mozesz sie zarejestrowac i wyslac pw do userow gooffy, albo lemon.
a jest wogole jakis mugenik cichynie ma. maly tlumik = duzo halasu i nic z tym nie zrobisz.
zgadza sie , chyba zdecyduje sie na ten co pokazales Markos ,
bedzie cichutko i ladnie :)
zgadza sie , chyba zdecyduje sie na ten co pokazales Markos ,
bedzie cichutko i ladnie :)
i kosztownie ;) o ile mamy na mysli ten "zawijany" ;)
zadzwon do Gooffego czy Lemona to wtedy bedziesz wszystko wiedzial.