Zobacz pełną wersję : dolot powietrza spod grila
witam ! Panowie jakiej rury uzyc najlepiej zeby doprowadzic powietrze spod grilla? sa jakies gotowe do kupna ?. bo chodzi mi zeby jak najprostrza droga powietrze trafialo do filtra :)
Kolego, co chwila zakładasz nowy temat:( O dolocie powietrza do filtra sa setki jeśli nie tysiące postów. Opcja szukaj naprawdę nie boli!!! Masz na swoim koncie 21 postów z czego 11 to zakładanie tematów!!!!!!!!!!!!!!
kto szuka nie błądzi !!!!
Kolega ziomek89 jest niereformowalny :p
Tutaj znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie - Kliknij tutaj (http://www.civicklub.pl/forum/search.php)
będzie ciężko, bo grill jest praktycznie zabudowany cały i niewiele powietrza tamtędy wpada do komory silnika. Też o tym myślałem, ale nie ma potencjału...
opcja szukaj jest *****ista na tym forum nic znalesc nie mozna :D dlatego pisze :) pozdro wariaty :)
Można doprowadzić rurą elastyczną chyba 80 mm będzie bardzo zakręcona i nie wiem czy coś to da , a poza tym nie napisałeś jaki masz samochód .
Civic d14a3 ale zwezke juz pogonilem :)
samochod a silnik to 2 rozne rzeczy ^^
najprostsza droga to nie trafi ja u siebie wycierem dziurę w zderzaku i założyłem na to rurę czerwona sa specjalne o średnicy 76 bo 80 nie wejdzie rezonator wypadka i tyle + air du......
Nie wiem jak to w angielkach jest ale (oby sie Manwe nie wnerwil ze samowolka nawyapila) w japonczykach mozna zrobic tak jak kolega u siebie.
Z gory sorry za taka forme wklejonego linka.
www.civicklub.pl/forum/showthread.php?101862-EK3-D15Z6-silver-project-by-Manwe/page107