Zobacz pełną wersję : Warsztat !!! Bydgoszcz !!! Ustawienie zaworów !!!
misiekbydgoszcz
25-04-12, 19:37
Witam.
Czy ktoś wie gdzie najlepiej w bydgoszczy w warsztacie ustawiają zawory?.A także jakie są ceny możliwośc ASO Hondy także jaka cena? Proszę o szybką odpowiedz dziękuję.Pozdrawiam
Siemka!
Pomyliłeś działy , mogłeś napisać w dziale kujawsko pomorskiego , a jeszcze lepiej napisz no forum hondateambydgoszcz
Dobrze ustawiają w JC auto , koszt 150 -200zł , min 200zł w ASO + uszczelka pod pokrywę , jak się pytałem z 3 miesiące temu :)
hmm, samemu ustaw, na prawde nie trzeba specjalnych umiejetności, tylko kup szczelinomierz albo pożyć, klucze jakieś masz na pewno i do roboty. :) Ja ostatnio u siebie ogarnąłem, bardzo prosto się je reguluje i przy okazji przeczyścisz pokrywę z nagaru. Są poradnikio, manual, jak na dłoni podane :)
tylko kup szczelinomierz albo pożyć
szczelinomierz kosztuje ok 10-30zł (w zależności od ilości listków) co w porównaniu do cen podanych za regulację zaworów jest kwotą szczątkową.
Dokładnie ja płaciłem w warsztacie samochodowym dokładnie 30 zł za ustawianie zaworów :D
Dokładnie ja płaciłem w warsztacie samochodowym dokładnie 30 zł za ustawianie zaworów :D
Branie więcej to czyste zdzierstwo
no cóż , żadnych nakładów ,czysty zysk ale tyle biorą w takich zakładach "renomowanych"
Podjedź sobie do chłopaków na ulicę Startową. Ja u nich zawsze wszystko robię z hondą i zawsze jest b.dobrze zrobione. Mogę szczerze polecić. Z 2 m-ce temu za regulację płaciłem chyba 80 zł z nową uszczelką. Więc cena o wiele niższa od tych podanych powyżej.
misiekbydgoszcz
26-04-12, 20:30
Tomek coś dokładniej z tą startową,numer jaka nazwa warsztatu ?
Numeru Ci nie powiem, bo nie pamietam ale na startowej jest tylko jeden mechanik. Jak wjeżdżasz od strony galerii pomorskiej to warsztat masz po prawej stronie. Zobaczysz na pewno. Są jakieś reklamy. Nr tel jak chcesz moge Ci podać na pw. Ja osobiście polecam.
Jeszcze możesz jechać do Art-Motu na Chodkiewicza też spoko chłopaki tam siedzą