Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : przekladka

caribee
16-07-07, 12:36
Witam wszystkich
Chce kupic honde civic 1.6i coupe 1997 rocznik,samochodzik jest ok ,wyglada super itp...tylko ze jestem teraz w Anglii wiec kiera z prawej strony,za rok planuje wracac do kraju i chcialbym ja zabrac ze soba,czy ktos moze mi powiedziec ile moze kosztowac przelozenie kierownicy i calej reszty,czy jest to wogole do zrobienia?cena auta to ok 1000funtow wiec duzo taniej niz w Polsce,nie interesuje mnie sprowadzanie z niemiec.
Z gory Dzieki za odpowiedzi:)

[ Dodano: Pon 16 Lip, 2007 ]
Ok przeczytalem podobne tematy na forum i wiem ze da sie to zrobic ale czy ktos moze mi podac orientacyjna cene tego zabiegu?chociaz cene samych czesci(nie nowych tylko;))ile moga kosztowac 3,5,7 tys.?
Jezeli calosc zamknie sie w ok.5.000 to kupie takie auto ale jak wiecej to kupie jakiegos starszego cifa za 500 stow i sprzedam przed wyjazdem,trudno

Jarek104
17-07-07, 15:36
Z tegoo co wiem to koszt przekładki zazwyczaj zamyka się ok 3-4 tys zł...

Nowy Kubi
21-07-07, 11:58
Proponuję uważać, bo statnio urzędy poszły po rozum do głowy i nie chcą rejestrować takich wynalazków. Samochód jest homologowany jako prawostronny ALBO lewostronny i żaden przedstawiciel producenta nie podpisze się pod zaświadczeniem, że samochód jest przystosowany do takiej przeróbki. A urzędy przed rejestracją zaczynają się upominać o takie zaświadczenie, bez którego ...upa blada.

caribee
22-07-07, 00:59
Dzieki wielkie za odpowiedzi:)ok.3000 tys. to nie tak zle,a jesli chodzi o rejestracje to na wszystko znajdzie sie rada;)

Nowy Kubi
22-07-07, 02:13
a jesli chodzi o rejestracje to na wszystko znajdzie sie rada;)

Próbuj szczęścia...
Jak źle trafisz możesz dłuuugo tej rady szukać.