Poll
22-04-12, 20:23
Powiedzcie mi co to może być. Zrobiona full geometria przy mnie, kierownica prosta jak strzała - wszystko się zgadza. A jak jadę muszę trzymać kierownicę lekko skręconą w prawo. Miałem tak kiedyś jak końcówki drążków były partacko zrobione po kupnie. Potem kierownica prościutko jak po sznurku w tym samym warsztacie. A teraz tak. Mogą być felgi/opony? Opony nówki. Felgi hondowskie, troche sfatygowane, ale wcześniej było ok.
Czy to może też być przez hamulce? Coś blokuje? Bo były robione amorki przód, tył, tuleje i przegub prawy i klocki na wszystkich kołach. Czy coś może być związane z wyżej wymienionymi? Sprawdzałem na kilku drogach i nie wiem co to może być.
Mnie ta geometria dziwi. Zrobiona - kierownica prosto, wiec i kola musialy być prosto, a jak się wyjedzie to trzymam jakby mały łuk brał ; )
Czy to może też być przez hamulce? Coś blokuje? Bo były robione amorki przód, tył, tuleje i przegub prawy i klocki na wszystkich kołach. Czy coś może być związane z wyżej wymienionymi? Sprawdzałem na kilku drogach i nie wiem co to może być.
Mnie ta geometria dziwi. Zrobiona - kierownica prosto, wiec i kola musialy być prosto, a jak się wyjedzie to trzymam jakby mały łuk brał ; )