PDA

Zobacz pełną wersję : Pukanie w prawym przednim zawieszeniu,pomóżcie bo już mam dosyć.

MadSkillz84
22-04-12, 10:52
Witam chłopy i kobity,otóż po najechaniu prawym kołem na dołek bądź coś wystającego przy różnych prędkościach mam puknięcie z prawej strony ,które czuć stopami w podłodze,tak jak było by coś luźne.Najgorsze jest to że wymieniłem już prawie wszystko tzn: amorki kyb,sprężyny kyb, gniazda amorków kyb, swożnie dolne ctr,wahacze górne 555, tuleje w wahaczu dolnym nok, przeguby zewnętrzne japan line, łączniki stabilizatora yamato ,końcówki drążków 555 i dalej wali,mam luz na przegubach wewnętrznych i niedługo będą wymienione na oryginały z używki,czy to może być przegub wewnętrzny??

civic mb3 d15z8 97r.

MadSkillz84
22-04-12, 20:14
Naprawdę nikt nie ma pomysłu? :(

RadekTymecki
24-04-12, 11:40
na pewno jest to uderzenie z przodu? może zawieszenie z tyłu? może wydech o coś ci uderza? musisz na kanale sprawdzić czy nie masz nic luźne

MadSkillz84
24-04-12, 13:53
nie wydech,wszystko juz na kanale było sprawdzane i to nie raz,na szarpakach też i nic.Wszystko dzieje sie z przodu z prawej strony,podejżewam te nieszczęsne przeguby wewnętrzne ale może ktos będzie miał jakiś inny pomysł,przeguby wymienię na dniach na oryginały wiec zobaczymy.