PDA

Zobacz pełną wersję : Przeacznik lusterek

tomalacivic
21-04-12, 14:44
Witam!! Panowie mam mały problem posiadam przełącznik z opcja grzania lusterek wraz z kostka no i tu są schody ponieważ w mojej starym przełączniku jest 7 kabli a w nowym 10 podłączyłem te które się zgadzają kolorami a tu dupa działa ale nie tak jak trzeba.

HG__wwa
21-04-12, 15:21
Jeżeli Ci to pomoże to mogę podesłać zdjęcia wtyczki z kolorami kabelków(OEM) bo nie dawno komuś wysyłałem(podaj mail jak co)

tomalacivic
21-04-12, 15:25
znaczy się mam wtyczkie z kablami tylko mam problem podłączenia je do tych co są w aucie w starej jest 7 kabli a w tej nowej aż 10,jak coś to wyślij może pomoże timtim2@op.pl

HG__wwa
21-04-12, 16:11
Poszedł mail.
Czyli masz oem wtyczkę z kabelkami(razem z grzaniem) a swoją wiązkę od elektryków bez grzania?
Przydałby się tu właśnie schemat, ale w manualu takiego nie ma, chociaż jest dla przycisku ze składaniem lusterek..:)
Spytaj usera 'bszafran', on ode mnie kupił oem lustra z grzaniem i był w tej samej sytuacji.

działa ale nie tak jak trzeba.
a dokładnie ?

tomalacivic
21-04-12, 18:23
Dokładnie to polegało na tym ze jak podłączyłem kable z nowego do starych kabli kolorami to silniczki chodzili ale nie tak jak naciskałem w przełączniku no i zostało mi jeszcze cztery kable w nowym ale to chyba to kabli od mat grzewczych.