Zobacz pełną wersję : Przedlift a Polift Civic VI
Witam , posiadam hondę civic hb VI z roku 1998 już po lifcie inne zderzaki , lampy i fotele. Mam uszkodzony przód chcę kupic maskę , błotniki przednie ,zderzak przedni , pas przedni , oraz lampy z przedlifta i mam pytanie czy wszystko będzie pasować czy inne podłużnice sa , drzwi itp? Robił ktoś takie coś???? Pilne
Pozdrawiam
wersja poliftowa rozni sie :
-maska
-lampy
-zderzak
-blotniki
- pas przedni
tylko czemu z polifta chcesz zrobic przed lifta ?????
pas przedni rozni sie nieznacznie przerabialem coupe na lifta to tylko mocowania zderzaka sie roznia te po bokach grila ale latwo ogarnac wiecej zabawy jest ze spasowaniem tego co podtrzymuje zderzak pod lampami kolega pewnie kombinuje zeeeeby bylo taniej ale szczerze to nie warto jak sie postawi lifta obok przedlifta to z przodu lift prezentuje sie duzo lepiej zreszta sam kazdy wie a co do blotnikow roznia sie tylko w miejscu spotkania z przednimi lampami jak ktos ma troche zdolnosci to tez da sie przerobic tylko kwestia tego na ile sie ogarnia blacharke
Części z polifta są (a przynajmniej kiedy badałem ceny) niższe od tych do przedlifta. Bierz właściwe.
mlodyxx czy polift jest ladniejszy to jest kwestia gustu i nie powinno sie czegos takiego pisac. hmm dziwnie by to wygladalo z przodu zderzak bez listew a z tylu z listwami.
hmm dziwnie by to wygladalo z przodu zderzak bez listew a z tylu z listwami.
Tu sytuacja jest odwrotna :p
Dzięki za info tak tylko pytam co i jak bo muszę części kupić.