PDA

Zobacz pełną wersję : Emblemat

matthew_osw
10-07-07, 16:31
Witam serdecznie.
Mam małe pytanko. Nie wiecie przypadkiem gdzie można dostać emblemat (znaczek) H do Civica V gen na tylną klapę? Sprawdzałem na allegro, ale tam mają inne rozmiary i głównie na maskę, bez bolców. Nie dzwoniłem jeszcze do ASO, ale tam pewnie ładnie by mnie skasowali :/

Rozmiar:
szer: 5,3 cm
wys: 4,4 cm
odstęp między bolcami: 2,1 cm (od zewnętrznej).

Jakby ktoś wiedział, gdzie można taki kupić to proszę o wiadomość. Może ktoś z Forumowiczów likwiduje i chce sprzedać (albo oddać w dobre ręce ;) ) Pzdr

Rikoo
10-07-07, 16:36
allegro, dzial kupie :zasady:

matthew_osw
10-07-07, 16:48
Na allegro już sprawdzałem i nie mają tego rozmiaru. W dziale "Kupię" rzeczywiście zapomniałem stworzyć wątek, ale już nadrobiłem zaległości. Przepraszam za niedopatrzenie. Temat w dalszym ciągu aktualny. Pozdrawiam.

raMMzes
10-07-07, 17:03
Pytaj na allegro tych, co sprzedają części do civica, konkretnie klapa tył, etc. nawet jeśli w treści aukcji nie jest powiedziane, że dotyczy emblematu. Na pewno coś znajdziesz.

tomiek
10-07-07, 21:49
Pytaj na allegro tych, co sprzedają części do civica, konkretnie klapa tył, etc. nawet jeśli w treści aukcji nie jest powiedziane, że dotyczy emblematu. Na pewno coś znajdziesz.
Dokładnie tak.
Szukaj rozbitych Hond na części. Po fotografiach wypatrz znaczki i już!
Żaden problem. Kiedyś szukałem i tak znalazłem.
Aha! Na www.otomoto.pl jest spora oferta rozbitków. W wyszukiwarce zaznacz opcję "na części", albo "rozbite"

Konrad84
11-07-07, 09:32
Za znaczek w ASO zabuliłem 60 PLN

cezardj007
29-11-13, 22:35
Witam, podczepię się pod temat żeby nie zaśmiecać forum. Chodzi mi o czerwone emblematy do Civica SI 2007 - ..... rok. Wiem że gdzieś ktoś tu na forum pisał o tym ale szukam już od kilku dni i nie mogę tego wątku odnaleźć. Interesuje mnie ich numer katalogowy, albo ewentualnie od której Hanki pasują na przód i tył do SI. Coś było na forum że od Civica VII gen podejdą ale czy na 100%. Dzięki z góry za info.

miodek89
30-11-13, 16:34
Ja znaczek H na klapę bagażnika do 6 gen szukam bardo długo i nie mogę dostać. Na allegro z rozbitków nie chcą samego znaczka sprzedać, bo wolą całą klapę opchnąć. Więc zamawiam w ASO lub w Haparts i będę miał nowy oryginalny znaczek : )

cezardj007
30-11-13, 17:56
Ale w z tego co się orientuję do Si 2007 rok nie ma w ASO czerwonych i muszę kombinować.

miodek89
30-11-13, 18:50
A może warto napisać do ASO?? A jak tam nie będzie to HAPARTS na pewno Ci załatwią : )